Showing posts with label youtube. Show all posts
Showing posts with label youtube. Show all posts

Thursday, November 3, 2011

Aku Bukan Pondan - Tidak Tenang Part 1 2 3

 

Hei pondan, pondan, pondan, sombong, sombong, monyet. Bahangong! Ops, apasal aku marah sangat ni.? Pondan mana yang buat aku marah ni.? Aku benci pondan ni sampai aku mampos. Hahahaha, bodoh punya cerita. Kelakar habis lah diorang dok ajuk mengajuk ni. Kreatif sungguh. Lailailailai, jom usha ni. Bukan aku saja-saja la nak maki hamun si pondan tak bernama. Usha cerita ni dari part 1 - part 3 ok!! Tak boleh embeded pulak video dia. Takpe aku kasi link url dia k.

Sunday, October 30, 2011

Pakai Tudung, Main Gitar, Nak Jadi Yuna Lah Tu

 
Assalamualaikum semua pembaca blogcaripasal ni. Makin hari rating page view makin jatuh ni. Ah, abaikan. Hari ni aku nak kupas sikit isu perempuan bertudung main guitar ni. Macam aku, aku main guitar just for fun dengan niat bukan nak show off kan. Tapi sekarang ni aku tengok da jadi trend kat Youtube. Mane yang boleh dilayan aku layan. Mane yang aku rasa cannot go, aku tutup terus. So, apo ado hal kan.?

Sekarang ni orang sibuk persoalkan..
"eleh, nak jadi macam Yuna jugak lah tu"
"Pakai tudung dah macam yuna dah, pegang guitar, perghh"
"siap upload video ni kat youtube, nak lawan najwa latif plak ke.?"
"trend dak2 bertudung skg- main gitar nyanyi kat youtube bagi org komen pastu yg komen gaduh2 smpai lebam dan akhirnya x de sape yg untung pun"

Hahahaha, kadang-kadang nak tergelak aku membacanya. Sabar je la eh korang yang terlibat. Kalau rasa diri tu ada bakat tunjukkan. Tapi kalau boleh cuba tunjuk kelainan. Contohnya macam Najwa Latif main guitar dalam kereta. Pelik lah tu kan.? Hahaha, yang penting ori bukan cap ayam. Kira jauhkan diri dari di cop Yuna, Najwa Latif and so whatever la kan.? Jom layan video klip artis-artis youtube kita ni.


Ainan Tasneem

Najwa Latif

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails