Showing posts with label yahoo. Show all posts
Showing posts with label yahoo. Show all posts

Friday, June 24, 2011

Whitey Bulger Trending di Yahoo

Siapa Whitey Bulger.? Orang baik kah.? Orang jahat kah.? Artis kah.? Whitey Bulger ni orang jahat yang sangat jahat dan kejam. Apa yang dia buat.? Ops, sebelum itu korang nak tahu umur dia berapa dah sekarang.? 80 years old okey. Dah pangkat datuk-datuk. Kalau atuk kita umur macam ni dah bertaubat dah. Berlapikkan sejadah sentiasa kan.? Jom kenali Whitey Bulger dengan lebih dekat lagi.

Bulger wanted poster (captured)
Klik pada gambar untuk kenal lebih rapat. Tak kenal maka tak cinta. Hehehe

Tuesday, April 19, 2011

Ubah Account Login Blogspot Anda Dari Yahoo Ke Gmail Sebelum 25 Jun 2011


Sebelum ni korang sudah disajikan dengan tanda-tanda blog yang ber dot blogspot akan hilang serta-merta kan.?So, mesti ada yang sudah kelam kabut cari penawar dia. Ada yang pemalas gila nak cari so mesti duduk bak menunggu durian jatuh dari langit. Hoih.? Durian jatuh dari langit.? Bukan duit ke jatuh dari langit.? Ape ke be***p nye kamu ni.? Turun dari langit haruslah hujan idok lah pulak duit ke, durian ke jatuh dari langit. Ok, mengarut sebentar bak mukadimah kan.?

Ok, so siapa yang belum lagi tukar akaun email korang silalah rujuk ala-ala tutorial diva aku ni yer
Step pertama : Pergi dekat Setting blog dan klik bahagian Permission.

BlogCariPasal Bakal Hilang

Sedih ke tak bila blog kesayangan korang tiba-tiba no longer available.? Sedih tak.? Ada blogger yang jadikan platform blogspot as a diary hidup diorang. So, haruslah sedih kan.? Ada juga yang tujuan asal nak business. So, habislah platform diorang nak menjaja. Macam aku ni habislah nanti siapa-siapa yang follow blog aku ni. Follow blog aku.? Ada ke.? Adalah kot.

Ok, back to topic..Kenapa nak hilang pula BlogCariPasal ni.? Ok, aku baru dapat info ni dari blog fieda. Memang kena tukar kalau tak blog kita akan dihapuskan. Mula-mula macam tak percaya tapi bila tengok makin ramai yang komen dekat facebook aku jadi takut dah. Blog dihapuskan sebab guna akaun yahoo sebelum 25 Jun 2011. So, kawan-kawan marilah kita bersama-sama tukar ke akaun gmail sebelum sesuatu yang buruk menimpa blog kesayangan kita ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails