Showing posts with label uitm shah alam. Show all posts
Showing posts with label uitm shah alam. Show all posts

Wednesday, October 26, 2011

Gadis Konvo UiTM Shah Alam

Akhirnya, dapat jugak aku pegang segulung ijazah. Hahaha, ayat nak skema kan.? Biar la, biar la. Selamat berkonvo jugak lah aku ucapkan kat semua yang dah atau akan berkonvo tu yer. Bila dah hari-hari penting macam ni aku apa lagi. Melaram lah bergambar. Bukan senang kan.?


Tu dia pak ngan mak ceq. Hensem dan anggun lagi tu parents aku ni. Terima kasih lah dekat mak dengan ayah yang banyak kasi semangat dan kasi macam-macam lah sepanjang angah bergelar 'student'. Sekarang ni tunggu masa je nak support balik diorang. Harap-harap lepas ni rezeki aku makin melimpah ruah. Amin..Jom layan gambar lagi jom.

Haa, kiri sekali tu korang kenal tak.? Tu Naz CCI lah.

Sunday, October 16, 2011

Kisah Aku & Pre-Convo UiTM 2011

Fuiyoo, aku cipta rekod kali ni dekat sebulan tak update blog. Mintak maaflah ek dekat sape-sape yang datang berkunjung blog aku tapi tengok asyik entry yang sama je. Aku ingat takde yang nak menjenguk blog usang aku ni. Ada lah jugak kan.? Masey banyak-banyak wei. So, entry aku kali ni jom ngadap ke-'excited' an kitorang lepas amik jubah kat Dewan Agung UiTM pagi tadi.



Tadaaa, habis dah. Best tak cuci mata.? So, pada yang dah atau nak konvo akan datang aku nak wish congratulation and celebration and lalalalalallalala. Hehehehe. Ok guys, see you later ok. Tunggu lah lagi beberapa minggu aku update blog eh.? =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails