Showing posts with label uitm perak. Show all posts
Showing posts with label uitm perak. Show all posts

Wednesday, October 26, 2011

Gadis Konvo UiTM Shah Alam

Akhirnya, dapat jugak aku pegang segulung ijazah. Hahaha, ayat nak skema kan.? Biar la, biar la. Selamat berkonvo jugak lah aku ucapkan kat semua yang dah atau akan berkonvo tu yer. Bila dah hari-hari penting macam ni aku apa lagi. Melaram lah bergambar. Bukan senang kan.?


Tu dia pak ngan mak ceq. Hensem dan anggun lagi tu parents aku ni. Terima kasih lah dekat mak dengan ayah yang banyak kasi semangat dan kasi macam-macam lah sepanjang angah bergelar 'student'. Sekarang ni tunggu masa je nak support balik diorang. Harap-harap lepas ni rezeki aku makin melimpah ruah. Amin..Jom layan gambar lagi jom.

Haa, kiri sekali tu korang kenal tak.? Tu Naz CCI lah.

Sunday, October 16, 2011

Kisah Aku & Pre-Convo UiTM 2011

Fuiyoo, aku cipta rekod kali ni dekat sebulan tak update blog. Mintak maaflah ek dekat sape-sape yang datang berkunjung blog aku tapi tengok asyik entry yang sama je. Aku ingat takde yang nak menjenguk blog usang aku ni. Ada lah jugak kan.? Masey banyak-banyak wei. So, entry aku kali ni jom ngadap ke-'excited' an kitorang lepas amik jubah kat Dewan Agung UiTM pagi tadi.



Tadaaa, habis dah. Best tak cuci mata.? So, pada yang dah atau nak konvo akan datang aku nak wish congratulation and celebration and lalalalalallalala. Hehehehe. Ok guys, see you later ok. Tunggu lah lagi beberapa minggu aku update blog eh.? =)

Tuesday, January 11, 2011

FYP Semakin Hampir

Status : Sedang membelek-belek and alter template system FYP aku

Aku kasi sikit screen shot system aku. Sikit je tau sebab takut akan diubah nanti. Takut supervisor taknak approve.! Mati aku kena carik lain.

bukan 100% fully black okeh.

Kantoi sudah buat project sal system. Actually not 100% system. Disebabkan system development bukan major aku so terpaksalah fikir something yang berkaitan dengan networking. Sekarang ni dalam proses perjalanan system then another apps tu akan dibelek-belek nanti. Bile.? entah lah. Ko tahu buat ke ecah oi.? Hahaha.. Of course lah......tak tahu.! Ah sudah mampos aku.! Ok, that's what we call learning process. Wish me luck okayh wahai rakan-rakan ku sekalian. Maybe aku akan jarang update blog after this. (maybe..amik tahu perlu percaya jangan). Kahkahkah..

Peringatan keras buat rakan-rakan bloggerku merangkap coursemateku ahfat, ikeen, adah, fad, popo, umair and ninie, usna. . .

Thursday, December 23, 2010

Aktiviti 21st and 22nd of Disember 2010 Bersama Ujang Si Anak Monyet

21st of Disember 2010 – Aku and rakan2 aku ke Perak. Seronok rasanya sebab dah lama sangat aku tak hang out ngan kawan-kawan diploma aku time kat UiTM Perak dolu-dolu. Then, utk habiskan masa bersama kitorg plan ke UiTM Perak tujuan utama nak jumpa pegawai-pegawai and staf-staf UiTM Perak. Diorang dah anggap kitorg macam ank buah diorang. Memang sangat-sangat rindu moment dolu-dolu.

Kat Perak kitorg gi Seri Iskandar, Tronoh, Kuala Kangsar and Manong. Tak sempat nak ke Ipoh jumpa kenalan lain dek kekangan masa. So, kitorg plan jadual sepadat-padatnya. 2 hari je kitorg pergi and belah malam we ol tido kat Kuala Kangsar. So, aku letak beberapa gambar utk tatapan rakan-rakan blogger aku yang sempat menyinggah kat blog aku ni. Lama dah rasanya aku tak selitkan entry pasal life aku. Sesekali apa salahnya kan.?

DSC09275
En Zam (Pegawai Koko yang paling disayangi)

DSC09251DSC09315
Aku membelek-belek gambar dolu-dolu                                       Rakan-rakan seperjuangan

DSC09293DSC09336
                                      Bersama ‘junior’ kami’                                                            Cik munge

DSC09579DSC09587DSC09597DSC09557
DSC09600
Bersama Ujang si anak monyet


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails