Showing posts with label tudung ekspres. Show all posts
Showing posts with label tudung ekspres. Show all posts

Friday, October 12, 2012

Halfmoon Darnia dari Darni Heejab


Assalamualaikum my readers,

Hari ni ecah nak share berkenaan dengan shawl halfmoon. Tengah sibuk belek page shawl di facebook tiba-tiba terjumpa page Darni Heejab. Kain yangberkualiti dengan corak manik yang halus seninya. Owner Darni Heejab baru lancarkan first batch untuk beaded halfmoon ni. Jom usha antara warna-warna yang masih available. Kalau dah habis stock don't worry. Owner Darni akan renew stock diorang.


Amacam? Cantik kan? Ok, ada lagi satu ecah nak share. Darni juga ada custom made shawl. Just inform nak corak macam mana dan Darni akan buatkan untuk anda. Murah pula tu kalau beli dekat Darni ni. Terbaru Darni buat shawl dan veil untuk majlis tunang dan nikah. Nak tengok selanjutnya boleh pergi terus ke page Darni Heejab.

Thursday, September 16, 2010

Download Tudung Ekspres Eps 1-9


Lakonan Lisa Surihani

Tudung Ekspres – Episod 01
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 02
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 03
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 04
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 05
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 06
Rapidshare
Megaupload
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 07
Rapidshare
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe

Tudung Ekspres – Episod 08
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe

Tudung Ekspres – Episod 09
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails