Showing posts with label shawl. Show all posts
Showing posts with label shawl. Show all posts

Friday, October 12, 2012

Halfmoon Darnia dari Darni Heejab


Assalamualaikum my readers,

Hari ni ecah nak share berkenaan dengan shawl halfmoon. Tengah sibuk belek page shawl di facebook tiba-tiba terjumpa page Darni Heejab. Kain yangberkualiti dengan corak manik yang halus seninya. Owner Darni Heejab baru lancarkan first batch untuk beaded halfmoon ni. Jom usha antara warna-warna yang masih available. Kalau dah habis stock don't worry. Owner Darni akan renew stock diorang.


Amacam? Cantik kan? Ok, ada lagi satu ecah nak share. Darni juga ada custom made shawl. Just inform nak corak macam mana dan Darni akan buatkan untuk anda. Murah pula tu kalau beli dekat Darni ni. Terbaru Darni buat shawl dan veil untuk majlis tunang dan nikah. Nak tengok selanjutnya boleh pergi terus ke page Darni Heejab.

Wednesday, May 16, 2012

Beaded Shawl dari Darni Heejab


Salam bloggers,

Sihat tak semua.? Hari ni aku cuci mata dekat facebook dan nampak beaded shawl dari Darni Heejab. Terpegun jugalah seketika bila tengok shawl-shawl yang sangat cantik dan nampak exclusive. Apa yang menarik semua shawl dia limited edition which means tak semua orang boleh memiliki shawl yang sama. So, jom dan jangan lepaskan peluang untuk memiliki satu selagi stock masih ada.

Setakat ni Darni Heejab dah launch 4 jenis shawl. Antaranya :

Syria 3 layer - Amanda

Sakura Beaded Shawl

Hooded Shawl - Warda

Beaded Shawl - Darnia

Cantik tak.? Cantik kan.? Jahitan manik dijahit sendiri oleh owner Darni Heejab. Jom LIKE page Darni Heejab ramai-ramai. Pasti anda mahukan kelainan di musim perayaan ini kan.?

Monday, January 17, 2011

Jalan-Jalan Cari Pasal kat Jalan Tar and Masjid India

Ni bukan aku yg shoot, gambar ni kredit kat uncle google

Ahad lepas aku and few of my friends pergi memenuhkan Jalan Tar and Masjid India. Ok, aku tahu ada yang tanya kenapa pergi hari Ahad.? Sabtu lagi best sebab ada pasar right.? Tiada rezeki kamilah tu lagipun ok what pergi Ahad tak crowded. Kalau pergi hari Sabtu sesak tak hengat lah. Contohnya hari Ahad tempat yang sangat crowded adalah di SOGO. Adoi.!! Sale kanan kiri depan belakang.! Probs nya ialah aku tak dapat nak memilih pening sangat tengok orang yang sangat ramai tu. So, aku decide untuk tidak membeli apa-apa di Sogo.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails