Showing posts with label sepah. Show all posts
Showing posts with label sepah. Show all posts

Friday, June 17, 2011

Maharaja Lawak Minggu 12 - Immuniti Menyelamatkan jambu

Kali ni punya Maharaja Lawak totally yang menghiburkan hati aku ialah Sepah dan Jozan. Jambu boleh lah untuk yang part 2 dan Nabil pun part 1 dengan part 2 not bad. Masih boleh di improve. So, R2 yang tersingkir dan kalau tidak Jambu juga turut mengikuti jejak Jambu tetapi Jambu diselamatkan oleh immuniti. Jadi, untuk final Jozan, Jambu, Sepah dan Nabil akan beraksi. Siapa juara Maharaja Lawak kali ini.? Adakah milik Jozan.? Sama-sama kita saksikan minggu hadapan di Stadium Melawati Shah Alam. Jom kita serbu ramai-ramai wahai warga Shah Alam.

Sepah - Part 1

Saturday, June 11, 2011

Video Maharaja Lawak Minggu 10 & Minggu 11


Sorry kawan-kawan yang menunggu link Maharaja Lawak. aku ingat tiadalah yang nak follow up dari blog aku ni. Rupanya ada juga yer. Ok, aku tiada kerajinan nak edit satu-satu link ML Minggu 10 & 11. So, aku bagi link dari sahabat blogger aku je lah. Korang terjah lah yer. Ni aku listkan sekali dari minggu awal sampai minggu ke 11. Layannnnnn..

  • Maharaja Lawak Minggu 1
  • Maharaja Lawak Minggu 2
  • Maharaja Lawak Minggu 3
  • Maharaja Lawak Minggu 4
  • Maharaja Lawak Minggu 5
  • Maharaja Lawak Minggu 6
  • Maharaja Lawak Minggu 7
  • Maharaja Lawak Minggu 8
  • Maharaja Lawak Minggu 9
  • Maharaja Lawak Minggu 10
  • Maharaja Lawak Minggu 11
  • Friday, May 27, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 9

    R2

    Friday, May 20, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 8


    Nabil

    Saturday, May 14, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 7

    Kata-kata ikhlas dari aku untuk persembahan diorang kali ini untuk minggu silent music bagi aku agak tak mengancam sangat. Mungkin sebab masing-masing cuba kasi yang terbaik sampai jadi agak slow di atas pentas. Bak kata apek yang terbaik malam ni adalah Jozan. Memang kena dengan konsep silent music diorang tapi kurangnya di situ sebab bagi aku dah macam magic show dah aku tengok and lawaknya agak kurang. Tapi still lawak lah sebab Johan dengan Zizan pandai main ekspresi muka. Jambu pula kurang menyengat daripada minggu lepas. Sepah agak mantap tapi si mamat rehat habis minggu ni. Untunglah kau mamat. Hehehe, so kalau nak tahu reaksi korang pula cubalah layan video diorang ni. Nabil aku tak sempat tengok lagi sebab supplier tak upload lah. Anyway, special credit to GuaTv.
    Sepah

    Friday, May 6, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 6 Part 1 - Part 7

    Part 1 - Balas

    Friday, April 29, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 5 Part 1 - Part 8


    Part 1 - Man

    Saturday, April 23, 2011

    Maharaja Lawak Minggu 4 Part 1 - Part 9

    Amir
     
    Jozan

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails