Showing posts with label segmen. Show all posts
Showing posts with label segmen. Show all posts

Monday, May 16, 2011

Segmen Aku Sporting


Kalau bukan terpaksa punya pasal malas aku nak join weh. Hahaha, gurau-gurau. Semalam seronok pula dok serang si Umar Faruq ni dekat Sahabat Blogger. Dia ingat dia artis sesedap rasa je cakap dia hensem. Hahaha, iyolah aku kasi pembaca aku nilai sendiri tahap kehenseman anda wahai Umar Faruq. Pssst, hentam je dia jangan kasi chance ok my beloved readers. 

Terel tak aku pilih gambar.?

Thursday, March 17, 2011

Pemenang Segmen BlogCariPasal Cari Mangsa Makeover Header Blogger

Alhamdulillah, sudah pun ada pemenangnya and nah hasil designku me'make over' blog korang. Suka tak.? Suka tak.? Tak suka sudah. So, siapa pemenang bertuah tu.? Ada dua orang pemenang actually. Then, aku pun gigihkanlah diri buat dua header untuk 2 orang blogger ni.

Pemenang Pertama : Popolita

Segalanya Tentang budak Perempuan Bernama Popolita

Pemenang Kedua : Fad


Korang nak jugak.? Tunggu aku buat second segment tapi tak tahu bila. Hehehhe

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

BANNER BEN ASHAARI

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    Blogger lelaki beri pendapat memang sangat-sangat ikhlas dan kadang-kadang straight to the point. Ada kalanya ayat dorang ni makan dalam lagi-lagi kalau yang pandai bermain kata-kata.
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    Sebab diorang rasa kalau letak gambar ni POYO and JAMBU!! Mana yang rasa diri dia hensem je letak gambar. Lagi satu lelaki ni tak letak gambar diorang sebab kadang-kadang diorang taknak blogger lain tahu siapa sebenarnya AKU. Kira macam low profile lah. Ceh, jangan nak low profile sangatlah. Taknak letak gambar tapi kasi link facebook. Apa kes.? Hahaha..

Tuesday, February 22, 2011

[Segmen] BlogCariPasal Cari Mangsa Makeover Header Rakan Blogger

TAMAT SUDAH

Agak-agak korang lah kan, berminat tak dengan header aku.? Rasa-rasanyalah kan ada tak yang iri hati dengan header aku.? Hehehe, masuk bakul angkat sendiri betullah kan aku ni. Ok, so apa lak kaitannya kan dengan entry aku kali ni.? Haaaaa, tengok tajuk pun dah boleh agak kan.? Aku tengah cari seorang blogger bertuah untuk dimakeover header blognya. 

Ok, apa yang korang perlu buat.? Macam biasalah kan. Usha gambar dekat bawah ni and buat satu entry then.....

Friday, February 18, 2011

Apa Yang Best Bercinta Dengan Blogger

Sudah lama aku tak join segmen mana-mana. Then, bila tengok kat SB ramai pula yang join segmen ni. Sedikit persoalan mengenai segmen "Apa Yang Bes Bercinta Dengan Blogger"


Siapa yang anjurkan segmen ni.?

Sape punya idea ni.?

Kita kena buat apa je untuk join segmen ni.?
Buat bodoh. Hahaha, gurau-gurau. Haruslah kena jawab sikit soalan dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails