Showing posts with label production. Show all posts
Showing posts with label production. Show all posts

Monday, June 27, 2011

Anda Patut Cuba Ceragem Free Sahaja

CERAGEM MALAYSIA PENANG SDN BHD (GVN) - Click Image to Close
Kecik sangat.? Klik lah to enlarge!!

Ok, aku bukan nakjual produk atau nak buat MLM. Langsung tiada kaitan dengan urusan jual beli. Benda ni free sahaja. Kenapa aku kata free.? Sebabnya aku dah try tempoh hari. Sempat pergi sehari je sebab kesibukan yang melampau. Oh yer, kenapa aku suruh korang join.? Sebab memang bestlah masa diurut. Ops, diurut.? Perempuan ke lelaki yang urut.? Hehehe, korang jangan nak gatal aku cuak ok sebab katil yang mengurut.

Syarikat ini beribu pejabat di Korea dan menjual hanya satu produk iaitu Automatic Thermak Massager atau ceragem master. Telah beroperasi di Malaysia selama 5 tahun dengan membuka sekurang-kurangnya 4 centre di lembah Kelang. Di setiap centre terdapat banyak unit ceragem master yang disediakan oleh syarikat untuk di cuba secara percuma. Kita akan diajar oleh guru2 yang berpengalaman untuk menggunakannya hari-hari. 

Wednesday, February 23, 2011

[Helliza Helmi] Mata Dia Besar, Korang Ada.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails