Showing posts with label photoshoot. Show all posts
Showing posts with label photoshoot. Show all posts

Saturday, June 8, 2013

DIY Photo Booth for Wedding

Dear Readers,

Getting married soon? Have you plan your photo booth for your lovely wedding? Me? Currently I'm working on it. Getting excited day by day. Hehehe..So, any idea? Yeah, trying to ask Uncle Google. Maybe you all can find something by this words "diy photo booth wedding" or "download free printable photo booth props". 

This one is super duper cute right?

Posing with greenish background will brighten up the scenery right?

Nice combination color

Ok, this want used the same concept as the first picture

Props for photo backdrops

Ok, then we go to the DIY props. Did you know that we can get the free printable DIY wedding props? Sound nice right? I'll give you the link and what is your next step? Just download and print. Simple isn't? Maybe I'll make my own DIY wedding props. Got to start it from now. Hehehe.



Ok then, check on below link.



Sunday, March 11, 2012

Memperkenalkan PVmoments







PVmoments "Capturing Your Moments - We offer coverage for your Wedding Events, Engagements, Outdoor Shoots and also Cinematic Save the Date Videos at a affordable price!!contact 014 - 6373317 and booking now!! More info visit PVmoments or Padvedia.

Monday, August 8, 2011

Photo BBQ After Kena Sentuhan Photoshop


Saturday, January 22, 2011

Tutorial Reduce Noise Gambar Pakai Photoshop

Before                                      After

Hye semua readers blogcaripasal. Kali ni aku nak tunjuk sikit tutorial nak reduce noise pada gambar.Ulangan suara, pada gambar okay bukan pada video, record tape and so on. So, ape yang aku nak share ni aku cuba jaya sendiri dengan teknik-teknik gabungan super saiya aku.Hehehhe, ok aku proceed step dia.

Wednesday, January 5, 2011

Aku dan Kellie's Castle

Before this ada aku buat entry pasal Kisah Sepatu Dimadukan. Itu saje jerk bosan-bosan aku shoot la pic kasut. Konon ada significant padahal takde ape pun. Layan kan je lah ek. So, sekarang ni aku letak la gambor-gambor aku yang budget diva untuk santapan para pengunjung blogcaripasal ni. Nak cari pasal ngan ecah.? Haaaa, sila-sila..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
thought

Friday, December 31, 2010

Kisah Sepatu Dimadukan

Namaku macam nama Jepun sikit. Biasalah aku ada kacukan darah Jepun. Orang cakap siapa ada kacukan ni hensem, macho and paling tak boleh blah jambu. Ops, tapi aku bukan jambu ok. Kulit aku putih, gebu and tangkap cair lah kalau si gadis lihat aku.

Onitsuka nama aku. Hensem tak.?

Aku ada sorang awek. Nama awek aku ni pelik sikit tapi dia glamour. Dia ada kedai kasut sendiri. Nama kedai dia bersempena nama dia juga.

Sunday, November 21, 2010

Songket Moden | Saya Sudah Cuba Bagaimana Pula Dengan Anda??


Songket Moden.
          Aku nak korang try jugak.
Sesekali bergaya mewah apa salahnya kan??

  • Kain dia x keras mcm songket dulu-dulu..
  • Tak rimas. Aku ni jenis penggeli and perimas, so pilih baju agak chosy!!Tapi songket moden ni aku selesa pakai.
  • Orang ckp kain songket panas??Ok, yang ni x panas pun..
  • Boleh pakai utk pergi apa-apa event.
  • Nak pakai pergi kerja, kelas pun boleh jerk

Nak try??Ok klik je gambar kat bawah ni :

Monday, October 11, 2010

Berjinak-jinak Shoot Pic and Photoshop

Baru nak berjinak2..

Ni gambor budak2 kelas aku. Ha, ade yg berkenan x.?
Dewi Kharyawati namanya..
Izaidah dan Sheera..cutenyer..
Daus aka Doni..Sempat lagi kau kan??
saya sukakan posisi mereka!!
muka lapor usha satay!!
Salleh dan Zakwan..lapar eh.?
indie bai..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails