Showing posts with label networking. Show all posts
Showing posts with label networking. Show all posts

Wednesday, May 25, 2011

Maafkan Aku

Maafkan aku.? Maaf untuk apa.?

Kalau korang perasaan aku dah lama tak update. Kalau update mesti pasal suruh like page kan.? Ok, aku ngaku aku kekurangan idea nak update blog plus sibuk dengan kelas yg satu subjek direct dari pukul 9 pagi sampai ke 5 petang. Eh, cop. Mesti ada yang tertanya-tanya kan. UiTM bukan tengah cuti sem ke.? Kenapa ada kelas pula.?Bukan ke student UiTM cuti sampai 3 bulan.?

Thursday, April 28, 2011

Peluang Kerja Bidang IT dan Network

IT Technical Executive, RM 1, 250 - KL & Selangor (Job Provider - IT)

Related experience: Unnecessary
Job Status: Full time

Responsibilities:
Computer Networking

Requirements:
Minimum Qualification: Diploma in IT / Computer Networking

Experience is not necessary, as training will be provided

Any Gender

Any Race 
Age between 20 - 35

Other Information:
Salary Offered: RM 1, 250
Working Hours / Days: Mon – Fri 8.30am-5.30pm
Work Location: Kuala Lumpur & Selangor

Saturday, February 12, 2011

Mane Rupanya Pejabat Facebook


Sebagai student degree yang tengah amik Networking haruslah ada sedikit excited nak usha macam mane ropenye facebook punya office. Korang teruja tak.? Teruja tak.? Silalah teruja okey sebab aku nak kasi tunjuk satu blog ni. Penuh dengan gambar office  Facebook aka mukabuku (malay translation). Nak usha gambar kasi kepuasan di hati silalah ke blog Sy c anak kecil owner by Orkeed.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails