Showing posts with label lisa surihani. Show all posts
Showing posts with label lisa surihani. Show all posts

Sunday, February 26, 2012

Video Walimatul Urus Yusri & Lisa Surihani

Video Walimatul Urus Yusri & Lisa Surihani Bahagian 1 Full
 
Special credit to GuaTV

Saturday, December 25, 2010

Aku Jelous Dengan Blog Gosip Artis Malaysia


I said, I jealous.! Is it clear for u.?Jelous, jelous, jelous. Triple jelous for u der. Apa lah yang aku jelous kan sangat ni.? Ok, aku bukan jelous dekat Abg Nara, Izyan, mygosip, ohartis, zonartis, or budiey. Aku jelous dengan blog gosip artis aku sendiri which is mybeautifulkasih. Oh my dear darling I really hate u. Ops, but u kasi I income BE from nuffnang so not really benci lah.

create your own banner at mybannermaker.com!

Blog mybeautifulkasih one of my blog lah jugak selain blogcaripasal ni. Aku dirikan blog tu lebih kurang sama dengan blog aku yang ni. Nak dijadikan cerita aku lagi banyak promote blogcaripasal ni. Yelah sebab blog ni kalau tak dipromote tak laku. Macam blog gosip artis aku tu aku tak promote pun still ada visitor. 

create your own banner at mybannermaker.com!

Thursday, September 16, 2010

Download Tudung Ekspres Eps 1-9


Lakonan Lisa Surihani

Tudung Ekspres – Episod 01
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 02
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 03
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 04
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 05
Rapidshare
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 06
Rapidshare
Megaupload
Hotfile
Mediafire

Tudung Ekspres – Episod 07
Rapidshare
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe

Tudung Ekspres – Episod 08
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe

Tudung Ekspres – Episod 09
Megaupload
Hotfile
Mediafire
FileServe


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails