Showing posts with label korea. Show all posts
Showing posts with label korea. Show all posts

Saturday, April 5, 2014

Kelmarin Punya Cerita - Seoul Garden


My first and maybe the last time being to Seoul Garden. Why its for the last time? Maybe because tak menepati cita rasa sangat. Overall, not a good place to spend your money. Maybe Seoul Garden's lover will getting angry on me. Hahaha, chill guys. It's Ok lah, not too bad. Luckily I'd bought the voucher from Groupon Malaysia. It's save RM12.80.




The menu? Ahhh, tak sempat tangkap lah. Terus grep the food and start to cook like a real chef.


My husband awaiting with full of patience. Sabar yer, belum masak lagi ni.




Monday, August 22, 2011

Berbuka Puasa di Sunway Pyramids

Tengah syok-syok melayan bulan Ramadhan ni, perut aku mulalah nak mengidam macam-macam makanan. So, ke mana pula destinasi aku untuk berbuka puasa kali ini.? Jeng jeng jeng. Aku merayap-rayap sampai ke Sunway Pyramids untuk mencari sesuap nasi. Hahaha, apa pula makanan yang aku cuba kali ini.? Yeah, korean food meh. Oh yer, time merayau-rayau terserempak pulak dengan blogger aka model part time Ikeen Lollipop. Rindu dama kamu sehh..Jom, layan gambar jom!!

apa benda ntah chicken fire-fire nama dia ntah

kimbab weh

my meal nasi apa ntah + BBQ chicken +kimchi

Itu kawan saya. Nisa nama dia. Eh, bukan Nisa Kay yer. hehe

tadaaa, jemput makan kawan-kawan. Bismillah..

Thursday, July 28, 2011

Tamat Misi Download & Melayan Drama Korea Lie To Me 2011

Sebelum nak berbual panjang lebar aku nak confess sikit pasal traffic blog aku minggu ni. Macam nak menangis kuat-kuat tanpa keluar suara je ni. Mana taknya aku dah lama tak update dan promote blog kan? Minggu ni sahaja traffik aku dah ke laut. Tapi dengan bantuan SEO menyelamatkan sedikit page view blog aku ni. So, pada yang datang bertandang, ketuk pintu dan beri salam dekat blog aku ni terima kasih banyak-banyak.

Ok, proceed dengan tajuk entry kali ni. Aku baru melayan satu drama korea yang tengah meletup tahun ni kat Korea mahupun kat Malaysia. Kat astro ada main drama ni. Tajuk dia Lie To Me. Meh aku kasi sikit info pasal movie ni.

Gong Ah Jung, a level 5 Ministry of Culture official, gets entangled in a web of lies when she mistakenly lies that she's married to Hyun Ki Joon, a hotel manager from an affluent family. Their relationship is further complicated when Ki Joon's ex-fiancée and a close friend of his brother's, Oh Yoon Joo, reappears in his life.

Hamik kau sinopsis dalam english. Sila ke google translate kalau tak paham ok.? Hehehehe. Aku ambil masa 3 hari nak download dan habiskan layan drama ni. Jadi addicted aku. Korang nak layan gak.? Nak download tak cerita ni.? Ok, kalau nak download korang pergi je dekat pembekal aku yang tersohor ni : ASIANMOVIEZ


ehem, pasni nak tengok drama apa pula yer.? any sugesstion.?

Monday, June 27, 2011

Anda Patut Cuba Ceragem Free Sahaja

CERAGEM MALAYSIA PENANG SDN BHD (GVN) - Click Image to Close
Kecik sangat.? Klik lah to enlarge!!

Ok, aku bukan nakjual produk atau nak buat MLM. Langsung tiada kaitan dengan urusan jual beli. Benda ni free sahaja. Kenapa aku kata free.? Sebabnya aku dah try tempoh hari. Sempat pergi sehari je sebab kesibukan yang melampau. Oh yer, kenapa aku suruh korang join.? Sebab memang bestlah masa diurut. Ops, diurut.? Perempuan ke lelaki yang urut.? Hehehe, korang jangan nak gatal aku cuak ok sebab katil yang mengurut.

Syarikat ini beribu pejabat di Korea dan menjual hanya satu produk iaitu Automatic Thermak Massager atau ceragem master. Telah beroperasi di Malaysia selama 5 tahun dengan membuka sekurang-kurangnya 4 centre di lembah Kelang. Di setiap centre terdapat banyak unit ceragem master yang disediakan oleh syarikat untuk di cuba secara percuma. Kita akan diajar oleh guru2 yang berpengalaman untuk menggunakannya hari-hari. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails