Showing posts with label kelakar. Show all posts
Showing posts with label kelakar. Show all posts

Sunday, March 4, 2012

Rating 5 Bintang Aku Boleh Bagi Untuk Adnan Sempit 2


uolss, dah nonton belum Adnan Sempit 2.? Okeh, ni myols nak kasi suggestion untuk pergi nonton cerita ini. Wahhh, gedik gitu saya. Aucchh, hahaha. Okeh2, back to normal. So, aku bukan nak cakap lebih kan tapi bagi aku cerita ni memang kelazzzz gitu. Lawak dia memang dari start cerita sampai ending tak henti-henti. Ok, aku tahu review ni dah basi sebab cerita ni kan dah lama keluar. Tapi aku nak cerita jugak. Excited ni uolsss.

Mula-mula cerita dah gelak dengan gelagak Sam aka Adnan pengsan bila dikenakan 30hari untuk transform. Transform jadi transformer bak kata Adnan. Kemudian disambung lagi dengan watak Along Raja Lawak yang tak boleh blah bila frust bercinta dengan  Yana Samsudin mencetus kepada adegan kejar-mengejar menunggang motor dalam shopping complex. Bagi aku memang melampau-lampau. Tapi tahniah dekat Sam dengan Along sebab adegan ni memang kelakar weh. Aksi diorang memang menjadi bagi aku. 

Apa yang paling kelakar bagi aku ialah bila Adnan speaking London. Antaranya 'i love to u', 'u are terrorist', 'he is reading(riding) a baisaikeler(bicycle)', 'with a conditioner(condition)' dan banyak lagi lah. Memang mencuit hati. Tapi satu je aku nak nasihatkan kat korang yang kot-kot terbaca review aku. Jangan terlalu high expectation ok sebab aku tahu manusia punya pendapat ni berbeza-beza. Pada siapa yang nak gelak tak henti-henti aku sarankan pergi tengok dan pada siapa yang jenis suka nak jatuhkan filem Malaysia pun aku sarankan pergi tengok. Lawak diorang memang agak over tapi over tu lah yang buat aku tak berhenti gelak.


 Adegan kejar-mengejar
Salah satu transformasi Adnan
 Along sedap tidur padahal stall burger dia kena cekau

**nota kaki :
#akuagakpelikpadasiapa-siapayangkondeminicerita

Monday, November 28, 2011

BMW di Tengah-Tengah Padang Pasir


- Apa pun cannot -

Thursday, November 3, 2011

Aku Bukan Pondan - Tidak Tenang Part 1 2 3

 

Hei pondan, pondan, pondan, sombong, sombong, monyet. Bahangong! Ops, apasal aku marah sangat ni.? Pondan mana yang buat aku marah ni.? Aku benci pondan ni sampai aku mampos. Hahahaha, bodoh punya cerita. Kelakar habis lah diorang dok ajuk mengajuk ni. Kreatif sungguh. Lailailailai, jom usha ni. Bukan aku saja-saja la nak maki hamun si pondan tak bernama. Usha cerita ni dari part 1 - part 3 ok!! Tak boleh embeded pulak video dia. Takpe aku kasi link url dia k.

Thursday, July 14, 2011

Penjual Aiskrim Turki Kenakan Pelancong Jepun


Hahaha
NICE!!

Friday, June 17, 2011

Maharaja Lawak Minggu 12 - Immuniti Menyelamatkan jambu

Kali ni punya Maharaja Lawak totally yang menghiburkan hati aku ialah Sepah dan Jozan. Jambu boleh lah untuk yang part 2 dan Nabil pun part 1 dengan part 2 not bad. Masih boleh di improve. So, R2 yang tersingkir dan kalau tidak Jambu juga turut mengikuti jejak Jambu tetapi Jambu diselamatkan oleh immuniti. Jadi, untuk final Jozan, Jambu, Sepah dan Nabil akan beraksi. Siapa juara Maharaja Lawak kali ini.? Adakah milik Jozan.? Sama-sama kita saksikan minggu hadapan di Stadium Melawati Shah Alam. Jom kita serbu ramai-ramai wahai warga Shah Alam.

Sepah - Part 1

Saturday, May 14, 2011

Maharaja Lawak Minggu 7

Kata-kata ikhlas dari aku untuk persembahan diorang kali ini untuk minggu silent music bagi aku agak tak mengancam sangat. Mungkin sebab masing-masing cuba kasi yang terbaik sampai jadi agak slow di atas pentas. Bak kata apek yang terbaik malam ni adalah Jozan. Memang kena dengan konsep silent music diorang tapi kurangnya di situ sebab bagi aku dah macam magic show dah aku tengok and lawaknya agak kurang. Tapi still lawak lah sebab Johan dengan Zizan pandai main ekspresi muka. Jambu pula kurang menyengat daripada minggu lepas. Sepah agak mantap tapi si mamat rehat habis minggu ni. Untunglah kau mamat. Hehehe, so kalau nak tahu reaksi korang pula cubalah layan video diorang ni. Nabil aku tak sempat tengok lagi sebab supplier tak upload lah. Anyway, special credit to GuaTv.
Sepah

Tuesday, December 14, 2010

Semak Saman Anda Astaghfirullah.

Friday, December 10, 2010

Sistem Pesan Pizza Tahun 2030


Rakaman Percakapan telepon pesanan Pizza tahun 2030.

Operator : Terima kasih anda telah menghubungi Pizza Hot, boleh saya bantu... .

Pelanggan : Heloo, saya nak pesan Pizza.

Operator : Saya perlukan no I/C encik untuk memproses permohonan seterusnya.

Pelanggan : OK, sekejap, No nya : 900615-08-5331

Operator : Ok Encik Rahmat, berumur 40 tahun, encik tinggal di Jalan Hang Tuah no.16 Seksyen 18/34D Shah Alam. Nombor telefon rumah : 03 77726378, No pejabat : 03 51912870 ext 999 dan no telefon bimbit : anda 016-6666222, encik menelefon dari mana?

Pelanggan : Dari rumah, eh dari mana kamu tahu semua no tel saya?

Operator : Oh, kami dihubungkan terus ke database pusat.

Pelanggan : Oklah, saya nak pesan Seafood Pizza - pakej family.

Operator : Itu bukan idea yang bagus encik.

Pelanggan : Kenapa pulak?

Operator : Dari medical record encik, encik memiliki tekanan darah tinggi dan kolestrol yang berlebihan dari paras normal.

Pelanggan : Jadi awak rekemenkan apa?
Operator : Mungkin encik boleh pesan Low Fat Hokkien Mee Pizza.

Tuesday, December 7, 2010

Peminat 2 Alam, Dr Rozmey = Romzey Jadi Pujaan Hati


kahkahkahkah
Bikin pecah perut beb!!

Monday, December 6, 2010

Awek Merempit di GrandPrix


stylo gilo awek-awek ni

Surat Cinta Dari Si Rockers Buat Gadisnya

Aku ingat mamat rockers ni dalam hati takde taman maybe dalam hati ada daun je. Sekali baca surat ni fuiyoo mmg dalam hati diorang actually ada Taman Negara!! Meh, meh pakat kumpul ramai-ramai baca surat si rockers ni.
rockers hati taman

Thursday, December 2, 2010

Kerajaan Haramkan Pakai Tudung di Kepala??

Berita Tergempar ni!!

Apa nak jadi??
Tak mungkin haram??
Sumber dari mana ni??
Dunia nak kiamat dah ke??
Ah aku x percaya!!





Kerajaan Malaysia mengharamkan pemakaian :

Tudung Periuk
Tudung Saji

kahkahkahkah




pssstt : ada gak artis malaysia pakai tudung saji..x percaya??

   =   

Awek Seksi Berbikini







Super Duper Howt!!






Wednesday, December 1, 2010

10 Sebab Couple Clash

  1. Wujud orang ketiga (baik lelaki ada perempuan lain/lelaki lain atau perempuan ada laki lain/perempuan lain)
  2. Family Matters (parents x berkenan beno dengan pasangan korang. Apahal hidung dia penyek Jah??)
  3. Tidak wujud perasaan sayang anymore (kau x paham bahasa?Aku dah xde perasaan kat ko!)
  4. Sebab DUIT (alahai, nak blanje makan minum sendiri x terdaya dah apatah lagi awek)
  5. Tiada Sebab (tiba-tiba je putus)
  6. Si dia berubah jadi x hensem/lawa (hoi, muka kau!Dah rope katak kodok di bulan mengambang)
  7. Si dia lokek! (kedekutnyer kau..aku nak pinjam 20sen masuk tandas je pun)
  8. Tidak sehaluan (aku ke selatan kau ke utara)
  9. Pasangan korang anak mak (patulah masam je kau, nyelit bawah ketiak mak kau jerk)
  10. Korang pikirlah sendiri aku nak sambung tido!!

Monday, November 29, 2010

AWAS Anda Diperhatikan


sekali ada embeded camera ka mate dorg..ahahha, amacam bro.?

Thursday, November 25, 2010

Saiful Bukhari Azlan Tidak Membasuh Dubur | Akibat Tak Basuh Dubur

Selepas kejadian liwat dengan Anwar Ibrahim beliau tak basuh duburnya kerana taknak bukti terhapus!
WTF?
info

Gambar hiasan

Gila geli aku!!

Monday, August 23, 2010

Blogger.com DAH TAK BOLEH MASUK!!


dan jadi......



Hahaaha..Lex dulu..
Kalau x boleh masuk mcm mana plak aku post entry ni kan?

Aku just nak tawu pe perasaan korang kalo blogger.com xleh nak access slama seminggu??
Hahaha..mawu x dok diam. Dah mcm lipas kudung jerk nanti!!

Jgn kate seminggu, sehari pon dah ade yg mengamuk and nanges2 wo0oo..
Begitulah besarnya tamparan uncle blogger.com ni..



psst : jangan kata korang, aku pon same xleh duk diam!!

Friday, July 23, 2010

Sharpener Kucing Yang Mengiurkan!!


Apa Pendapat Korang??
Yang ni pulak??

Jeng.Jeng.Jeng


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails