Showing posts with label ipad tourch. Show all posts
Showing posts with label ipad tourch. Show all posts

Friday, June 10, 2011

Beli iPhone Jual Buah Pinggang


Info aku kutip tepi jalan je. Hehehe, info dari sahabat blogger aku jugaklah si azizbos. Banyak info dekat blog dia korang boleh terjah. Pergi terjah cepat!! Oh, malas nak terjah.? Ok layan kat sini dulu then kalau nak tambah info terbaru klik link tu dengan sepantas gambit. 

Sanggup tak korang beli apa-apa gadget dengan menjual organ dalaman korang.? Sanggup tak.? Siapa sanggup baik lupakan cepat. Kita sebagai umat islam mana boleh jual organ dalaman kita kalau tanpa sebab yang sah. Semua anggota badan kita ni pinjaman semata-mata. Mana boleh suka-suka hati mak tiri laki tiri adik beradik bapak mak korang je nak jual. Ada paham.? Tak paham.? Ok, sila bertanyakan pada yang pakar ok. Cakap pun tak guna kan.? Jom kita layan gambar.

Friday, May 20, 2011

How iPad Turn To Phone??


Guys, did you have an iPad or iPod Touch.? 
Did you satisfied with your gadget.? 
I heard that ipad can turn to phone. 
Want to make it into a mobile device? 


How.?
Reveal it NOW

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails