Showing posts with label iluvislam. Show all posts
Showing posts with label iluvislam. Show all posts

Monday, April 6, 2015

Selawat Saham Akhirat












Thursday, April 4, 2013

Ya Hanana | Video, Lirik dan Terjemahan

Asslamualaikum,

Ya Hanana ( Betapa Beruntungnya Kami)





Sumber : ab-ab.blogspot

Video Ya Hanana di Majlis Perkahwinan Irma Hasmie


Tuesday, June 21, 2011

Single Tidak Bermakna Anda Tidak Laku

 
Sebelum aku membuka tirai entry ni nak amik vote sekejap untuk tengok readers aku ramai yang single or couple. Jujur lah kalau boleh kan. Siapa tipu haaaaa jaga-jagalah. Hahaha, cuak tak.? Tak.? Ok fine. Sila-sila vote sekarang!! Aku vote "Of course la SINGLE".

Anda Single atau Double?

Siapa dah vote jutaan terima kasih dari aku. Jom kita sembang sekejap pasal "Single Tidak Bermakna Anda Tidak Laku". Aku rasa dalam diri setiap indvidu mesti ada perasaan nak ber'couple' ataupun mempunyai pasangan. Jangan tipu diri sendiri cakap tiada niat sebab hamba Allah SWT memang dilahirkan berpasangan dan perasaan ingin bercouple memang ada dalam diri setiap individu. Mungkin tak rasa sekarang dan mungkin nanti. Lambat atau cepat tu je yang kita tidak tahu.

Ok, kenapa aku cakap single tidak bermakna anda tidak laku.? Banyak sebabnya ok. Antaranya :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails