Showing posts with label halfmoon. Show all posts
Showing posts with label halfmoon. Show all posts

Friday, October 12, 2012

Halfmoon Darnia dari Darni Heejab


Assalamualaikum my readers,

Hari ni ecah nak share berkenaan dengan shawl halfmoon. Tengah sibuk belek page shawl di facebook tiba-tiba terjumpa page Darni Heejab. Kain yangberkualiti dengan corak manik yang halus seninya. Owner Darni Heejab baru lancarkan first batch untuk beaded halfmoon ni. Jom usha antara warna-warna yang masih available. Kalau dah habis stock don't worry. Owner Darni akan renew stock diorang.


Amacam? Cantik kan? Ok, ada lagi satu ecah nak share. Darni juga ada custom made shawl. Just inform nak corak macam mana dan Darni akan buatkan untuk anda. Murah pula tu kalau beli dekat Darni ni. Terbaru Darni buat shawl dan veil untuk majlis tunang dan nikah. Nak tengok selanjutnya boleh pergi terus ke page Darni Heejab.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails