Showing posts with label google. Show all posts
Showing posts with label google. Show all posts

Friday, June 24, 2011

Whitey Bulger Trending di Yahoo

Siapa Whitey Bulger.? Orang baik kah.? Orang jahat kah.? Artis kah.? Whitey Bulger ni orang jahat yang sangat jahat dan kejam. Apa yang dia buat.? Ops, sebelum itu korang nak tahu umur dia berapa dah sekarang.? 80 years old okey. Dah pangkat datuk-datuk. Kalau atuk kita umur macam ni dah bertaubat dah. Berlapikkan sejadah sentiasa kan.? Jom kenali Whitey Bulger dengan lebih dekat lagi.

Bulger wanted poster (captured)
Klik pada gambar untuk kenal lebih rapat. Tak kenal maka tak cinta. Hehehe

Thursday, February 3, 2011

Keywords Apa Yang Aku Google Hari Ni.?

kociknyo gambor (klik la kalau nak kasi besau)

Ketandusan idea untuk mengupdate setelah dikerah, disuruh, dan sewaktu dengannya. Update kan lah juga blog aku yang makin surut ni. Haish, tak tahulah apo nak jadi kan.? So, ape kabor semua.? Sihat.? Rakan SB sihat x.? Haaa, walaupun aku jarang update tapi aku agak bergiat aktif di fb tau. Seronok layan kerenah rakan-rakan blogger di SB.! Lagi-lagi semalam blogger popular turun padang. Nak tahu siapa.? Cik Irine Nadia Marcello lah. Sapo laie kan.? Lagi sorang si Nisa Kay. Korang memang cun melecun. Geram seh tengok.!

Ok, terus ke tajuk entry. Keywords apa yang aku google hari ni.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails