Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Sunday, February 14, 2016

Free Giveaway Malaysia 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,




Siapa kat sini sukakan free gift? Ada ke yang tak suka? Tipulah tak suka sebab pergi kenduri kahwin pun ada dpt free gift kan? kan? kan? Jangan tipu. Hehehehe. Ok, ni bukan nak cakap pasal free gift yang pergi kenduri kendara tu. Had yang dapat gula-gula, telur masin, telur rebus, cawan, pinggan mangkuk or set home theater (#$@$%#%*^(^(% teeeeetttttt got ha???? I want too..)

Ni berkenaan giveaway alam maya which is by simply drop email, address, name etc and just wait. Ding dong! 

"Assalamualaikum kak, ada rumah tak? Saya dari blablabla nak pos barang ni" En ABC tanya.

"Ohh barang apa?? (dalam hati) Aaaaa, ada rumah ni..nak datang bila ya?" jawabku.

"Sekarang. Ada depan rumah ni" jawab Encik ABC.

Derrr, no wonder banyak surat dari pos laju tersadai dekat rumah aku ni suruh pick up barang dekat Pos Besar. Rupa-rupanya!!! Teettt...malas sambung. Hahahaha. 

Ok, berbalik pada giveaway tadi. Mana nak dapat link yang ada free gift ni? Oh so senang ok. Ada phone? Ada laptop? Ada desktop? Ok good and now ada internet? or ada wifi? Tipu lah takde kalau tak acane korang baca blog aku ni sekarang? Haaa, kantoi. Ok, korang google je "Free giveaway" or "Free Giveaway Malaysia 201X". Malas nak google? Ok klik link bawah ni :



Jom join giveaway. Contoh yang Ecah nak join ni adalah dari Biotherm Homme Force-Supreme FREE Samples Giveaway. 



Dah isi form, kita submit je. Ok, dah siap. Senang kan nak dapat free gift ni. Tunggu je abang courier call korang set appoinment. Bukan set time untuk dating ok. Hahaha. 

Ok, assalamualaikum.



Monday, April 6, 2015

Churp Churp Nak Kasi RM100 Free

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Readers,

Churp Churp nak kasi RM100 free. Tapi ada beberapa task need to be completed.


[CHURP LIVE & LOUD] Astro Go Shop!

Hi Churper,
Now that we’ve gotten your attention, we would like to congratulate you for being chosen to participate in the latest Churp Live & Loud: Astro Go Shop campaign!
What is Churp Live & Loud all about? These are special campaigns where we invite YOU to cover exclusive events and provide live updates throughout to spread the word about the next big thing in town! Most importantly, you'll be rewarded handsomely for your efforts.
So if you’re looking to earn some extra moolah (cash) by shopping, yes shopping, here’s your chance!

Campaign Objective:
To introduce Astro Go Shop to the public and raise awareness of what Go Shop has to offer.

Campaign Requirement & Payout:
RM100 upon completion of all campaign tasks:
  1. Attend the Astro Go Shop event at Go Shop Studio @ Astro Broadcast Center (25thApril 2015, Saturday, 10.00AM)
  1. 4 x Facebook Updates
  1. 3 x Instagram Updates
  1. 3 x Twitter Update

Ok, sesiapa yang rajin boleh lah cuba but it First Come First Served Basis. Limited to the first 10 Churpers who meet the campaign requirements.


Sunday, October 7, 2012

Saya Suka Dress! 1st Giveaway



Assalamualaikum
Sudah lama rasanya Ecah tak cot cet dekat blog ni. Tiada sebab ok. Haha, boleh terima tak alasan ini.? Ok, so di sini Ecah nak join lah giveaway dar Saya Suka Dress. Ouh, comel sungguh banner dia. Eh sekejap, Ecah kena tag dekat 3 orang kawan lah. Siapa agaknya yang bertuah yer.?


Kalau korang nak join bolehlah tengok syarat-syarat dia dekat sini. Oh yer, tarikh tutup penyertaan 21 Oktober 2012. So, apa tunggu lagi.?

Sunday, August 21, 2011

Aku Join Contest LAGI

Rajin pulak kan nak join contest segala ni. Bukan apa semangat nak raya. So, ada plak yang buat contest mcm ni. Join lah sekaki kan.? Nak mintak tolong korang like weh. Tak dapat duit or kad raya dari korang pun takpe. Sapat sumbangan like ni pun dah cukup meriah dah. TQ weh!!

LIKE dulu page ni
Pastu, tolong like sini..

Sunday, June 26, 2011

Nuffnang Kasi Invitation to Blogger Sports Carnival With City Golf


Wah, lama tak update bog rasa kekok pula nak menaip. So, kita proceed pada agenda seterusnya. Hari tu aku saja-saja lah join kasi komen paling kreatif untuk dapatkan 2 invitation untuk ke Blogger Sports Carnival with City Golf. Wahh, tak sangka pula boleh terpilih antaara 50 komen paling kreatif. Benda ni berlangsung dekat Bangsar Shopping Centre. So, siapa lagi 49 bloggers yang terpilih tu.? Leh la jumpe dekt sana nanti ok.

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

banner mid-year GA

Mula-mula tengok entry blog Nisa Kay, komen dia baru sorang means baru sorang je yang dah join. Hari ni aku usha lagi tengok-tengok dah 411 komen. Wah, dapat sambutan hangat nampak giveaway Nisa kali ni. ok, aku pun taknak lepaskan peluang mencuba nasib dalam giveaway kali ni. Manalah tahu rezeki aku dapat baju dari aie darkbatman tu. Hehehehe..

So, syarat-syaratnya korang boleh lah tengok dekat sini. Klik cepat dengan masa tidak kurang dari 5 saat. Nak tengok hadiah dia korang boleh refer dekat sini. Yang uniknya giveaway Nisa kali ni ialah hadiah di sponsor!! Nak tahu para-para sponsor.? 

Friday, April 22, 2011

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!

i\
klik pada gambar untuk direct ke page tuan tanah

Oklah kerana dipaksa,terpaksa, dan memaksa dari Aishah (rakan kembar namaku ini) aku pun terajin lah sikit nak join. Hehehe, tidaklah terpaksa sangat pun sebab aku takde idea pun lagi nak update entry terbaru. So, aku pun join lah contest ni. So, so, so, siapa penganjurnya.? Aku klik je terus jatuh hati kat blog beliau sebab,sebab,sebab Zetty si penganjur contest ini sangat-sangatlah cantik. Tak tipu punya. Ops, para lelaki jangan nak ambil kesempatan sebab she's married!! Oh, sangat sweet. Then, what i need to do to join this contest.? Silalah READ MORE bukan susah pun hanya sekali klik. Hehehe..

Tuesday, April 12, 2011

Selamat Hari Jadi Kawan

First of all, ecah (pergh, tibe-tibe sopan ni kenapa.?) nak minta maaf sangat-sangat sebab lmbt wish (2 jam lambat) besday Fadzilah aka Fad. Ok, kenapa aku sopan.? Sebabnya memang aku sopan pun. Hehehe, ecah sopan kan Fad.? Sorry sangat-sangat tak alert on your birthday and harap entry ni dapat menceriakan sedikit sebanyak for your birthday. Anyway, selamat hari jadi Fad and semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Hope after ni semua benda akan berjalan lancar. Sama-sama kita doakan ok.? Good luck for your FYP Fad. Gambate~

Santapan buat birthday girl

Monday, April 11, 2011

Terima Kasih Kashfee Anggun & Kawan-Kawan

Korang ingat lagi tak aku pernah promote satu link suruh korang LIKE and you know what.? I'm the lucky number 3. Yeay, menang hadiah. Oh yer pada siapa yang tak ingat tu meh sini aku nak kasi ingatan korang tu ingat balik. Klik SAYA!! Huh.? Tak ingat juga.? Ok, korang tak vote lah tu namanya. Hehehe, so entry ni khas pada my voters. Terima kasih kawan-kawan sebab sudi like picture tu. See, kan dah menang no 3. Apa hadiah dia.? Ni haaaaa..

Wednesday, December 29, 2010

GIVEAWAY eqbalzack "SERBA SATU"

Sudah lama rasanya blogcaripasal tak join contest. Tadi blogwalking sana sini sampai ke China (choiiiii) terjumpalah sorang mamat hensem lagi bergaya ni. Nama empunya blog eqbalzack. Ni nama komersial dia lah kan. Ok, contest apo lah gamaknya dianjurkan eqbalzack.? Aku tak harap dapat adiah pun sebab ramai gila contestant dia. Choiii, lagi sekali chooiii..

Orite..Aku kasi cara cemano nak join contest eqbalzack ni.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Orite sekarang aku nak cerita hadiah dia. 

Thursday, October 28, 2010

My 2nd Cashout

Akhirnya, setelah beberapa minggu x aktif dunia blogging dan skrg baru ade confident nak cashout buat kali kedua..
Actually kali ke3..
Tapi yang buat kali kedua cashout ku telah di 'reject' oleh pihak nuffnang atas sebab-sebab tertentu..Sob3..ikotkan da agak banyak la aku dpt dr nuffnang ni..
Lebih 20sen kire banyak la gak tu kan..ahahha..
Yang 1st punye cek da smp tp aku x kuar2 kan lagi..
lex lu..takot terguna jerk..

i LOVE nuffnang

Sunday, June 6, 2010

Another one giveaway dari Qama's Boutique

Okey uol..kt sini aku nak share satu lg bentuk giveaway dari Qoma's Boutique. Lepas satu2 giveaway promotion aku join..saje nak try naseb kan.
SO, ape yg kite kene buat kalau nak join contest ni??Senang jerk..

Follow jerk step ni then kalao korg bertuah korg leh dapat special giveaway dr Qoma's Boutique.




Step1 : Become a member of Qoma's Boutique Fandi FACEBOOK. Jangan lupe tunjuk bukti.


Step 2 : Make a special post to promote  at your blog and give us the link at here. Macam yang aku buat ni ler..



Warghh...teruja sangat nak kan Pashmina Pelangi!! Dapat x agak2 nyer?

Step 3 : Share Blog Link kt wall FB korang. 


Selesai satu lagi step!!

Step 4Suggest your friend to join  Qoma's Boutique Fan.(Click suggest to friend under our profile picture)

 I pon dah jemput gak 200 of my friends to join diz Qoma's Boutique Fan. Meriah sungguh warna-warna dia. Sangat attractive!!

Haaa..ni last step..

Step 5 : Wait for ur shawal!!

CONTEST! CONTEST! CONTEST!
50 Free Shawl to Give Away!*
*First 20 entry will receive special Rainbow Pashmina!!



Ni aku nak tambah sikit entry sal produk-produk yg ade kat Qoma's Boutique.
Pashmina Pelangi

 Pashmina 1
RM18
RM30 if buy 2 pieces

Pashmina 2
RM18
RM30 if buy 2 pieces


INNER 4 LAYER
RM28


SET ICE CREAM COMBO
RM30


COMBO SALE
RM35


 CINTA SHAWL
RM15

Selain tu gak ade baju-baju terkini. Harga nit so sure..Around RM130++

 

Friday, June 4, 2010

Batik Sarong Online Giveaway

Ok, diz time ade salah sorang rakan blogger kite nak bukak 1 bissnes on9. Bisness ape??
Biz Batik Sarong Online!!

So, as a rakan blogger x salah kalau kite same2 support rakan kite ni..
Siapakah owner nyer? Eida Elhakim Kalau x silap lah~

Ni salah satu entry dari blog rakan kite ni
"Semperna pembukaan Batik Sarong Online(BSO).. pihak BSO ingin menganjurkan satu giveaway.. 3 orang pemenang bertuah akan dipilih secara random..."
"Giveaway berlangsung dari 4 June sehingga 3 Julai 2010"
Syarat-syarat untuk giveaway adalah
  1. Mesti mempunyai blog.
  2. Mesti jadi follower BSO sepanjang tempoh giveaway.
  3. Buat satu entri "Batik Sarong Online Giveaway" dan tinggalkan link korang kat komen entri ni.
  4. Copy paste banner BSO dan letak pada side bar blog korang.
Hadiah menarik gak wok..

Pemenang pertama..
Sehelai batik sarong sarawak




Pemenang kedua..
Sehelai batik sarong sarawak



Pemenang ketiga..
Sehelai shawl



Jadi??Apa tunggu lagi??Jom meriahkan blog Batik Sarong Online

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails