Showing posts with label gambar. Show all posts
Showing posts with label gambar. Show all posts

Tuesday, May 10, 2011

"Kalau Nak Nikah Ikut Cara" Alahai Rakanku

Yana atau Nur Illyana

Terkejut, terkedu and semualah 'ter' bila baca paper Harian Metro hari ni. Nampak tak perempuan dalam gambar berjubah ketika konvokesyen UiTM.? Ok, that girl kawan aku yang boleh dikatakan ex-classmate dan ex-roomate aku time kitorang degree. Tapi disebabkan sesuatu perkara dia terpaksa extend satu semester. Aku pun pada mulanya tak sure sangat sebab apa dan yang pasti dari dulu memang aku curiga dengan pakwe member aku ni. Aku tak kenal pun lelaki ni tetapi selalu juga lah terserempak dengan diorang. Asalnya tak lah syak apa-apa sampailah bila family diorang sendiri call aku tanyakan pasal yana.

Thursday, March 17, 2011

Pemenang Segmen BlogCariPasal Cari Mangsa Makeover Header Blogger

Alhamdulillah, sudah pun ada pemenangnya and nah hasil designku me'make over' blog korang. Suka tak.? Suka tak.? Tak suka sudah. So, siapa pemenang bertuah tu.? Ada dua orang pemenang actually. Then, aku pun gigihkanlah diri buat dua header untuk 2 orang blogger ni.

Pemenang Pertama : Popolita

Segalanya Tentang budak Perempuan Bernama Popolita

Pemenang Kedua : Fad


Korang nak jugak.? Tunggu aku buat second segment tapi tak tahu bila. Hehehhe

Wednesday, January 5, 2011

Aku dan Kellie's Castle

Before this ada aku buat entry pasal Kisah Sepatu Dimadukan. Itu saje jerk bosan-bosan aku shoot la pic kasut. Konon ada significant padahal takde ape pun. Layan kan je lah ek. So, sekarang ni aku letak la gambor-gambor aku yang budget diva untuk santapan para pengunjung blogcaripasal ni. Nak cari pasal ngan ecah.? Haaaa, sila-sila..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
thought

Friday, December 31, 2010

Kisah Sepatu Dimadukan

Namaku macam nama Jepun sikit. Biasalah aku ada kacukan darah Jepun. Orang cakap siapa ada kacukan ni hensem, macho and paling tak boleh blah jambu. Ops, tapi aku bukan jambu ok. Kulit aku putih, gebu and tangkap cair lah kalau si gadis lihat aku.

Onitsuka nama aku. Hensem tak.?

Aku ada sorang awek. Nama awek aku ni pelik sikit tapi dia glamour. Dia ada kedai kasut sendiri. Nama kedai dia bersempena nama dia juga.

Saturday, December 25, 2010

Budak Bersunat Kami Meghoyan

Geng Budak Sunat

DSC08714

Kami pula Geng.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails