Showing posts with label gadis. Show all posts
Showing posts with label gadis. Show all posts

Sunday, October 30, 2011

Pakai Tudung, Main Gitar, Nak Jadi Yuna Lah Tu

 
Assalamualaikum semua pembaca blogcaripasal ni. Makin hari rating page view makin jatuh ni. Ah, abaikan. Hari ni aku nak kupas sikit isu perempuan bertudung main guitar ni. Macam aku, aku main guitar just for fun dengan niat bukan nak show off kan. Tapi sekarang ni aku tengok da jadi trend kat Youtube. Mane yang boleh dilayan aku layan. Mane yang aku rasa cannot go, aku tutup terus. So, apo ado hal kan.?

Sekarang ni orang sibuk persoalkan..
"eleh, nak jadi macam Yuna jugak lah tu"
"Pakai tudung dah macam yuna dah, pegang guitar, perghh"
"siap upload video ni kat youtube, nak lawan najwa latif plak ke.?"
"trend dak2 bertudung skg- main gitar nyanyi kat youtube bagi org komen pastu yg komen gaduh2 smpai lebam dan akhirnya x de sape yg untung pun"

Hahahaha, kadang-kadang nak tergelak aku membacanya. Sabar je la eh korang yang terlibat. Kalau rasa diri tu ada bakat tunjukkan. Tapi kalau boleh cuba tunjuk kelainan. Contohnya macam Najwa Latif main guitar dalam kereta. Pelik lah tu kan.? Hahaha, yang penting ori bukan cap ayam. Kira jauhkan diri dari di cop Yuna, Najwa Latif and so whatever la kan.? Jom layan video klip artis-artis youtube kita ni.


Ainan Tasneem

Najwa Latif

Wednesday, October 26, 2011

Gadis Konvo UiTM Shah Alam

Akhirnya, dapat jugak aku pegang segulung ijazah. Hahaha, ayat nak skema kan.? Biar la, biar la. Selamat berkonvo jugak lah aku ucapkan kat semua yang dah atau akan berkonvo tu yer. Bila dah hari-hari penting macam ni aku apa lagi. Melaram lah bergambar. Bukan senang kan.?


Tu dia pak ngan mak ceq. Hensem dan anggun lagi tu parents aku ni. Terima kasih lah dekat mak dengan ayah yang banyak kasi semangat dan kasi macam-macam lah sepanjang angah bergelar 'student'. Sekarang ni tunggu masa je nak support balik diorang. Harap-harap lepas ni rezeki aku makin melimpah ruah. Amin..Jom layan gambar lagi jom.

Haa, kiri sekali tu korang kenal tak.? Tu Naz CCI lah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails