Showing posts with label free. Show all posts
Showing posts with label free. Show all posts

Sunday, February 14, 2016

Free Giveaway Malaysia 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,




Siapa kat sini sukakan free gift? Ada ke yang tak suka? Tipulah tak suka sebab pergi kenduri kahwin pun ada dpt free gift kan? kan? kan? Jangan tipu. Hehehehe. Ok, ni bukan nak cakap pasal free gift yang pergi kenduri kendara tu. Had yang dapat gula-gula, telur masin, telur rebus, cawan, pinggan mangkuk or set home theater (#$@$%#%*^(^(% teeeeetttttt got ha???? I want too..)

Ni berkenaan giveaway alam maya which is by simply drop email, address, name etc and just wait. Ding dong! 

"Assalamualaikum kak, ada rumah tak? Saya dari blablabla nak pos barang ni" En ABC tanya.

"Ohh barang apa?? (dalam hati) Aaaaa, ada rumah ni..nak datang bila ya?" jawabku.

"Sekarang. Ada depan rumah ni" jawab Encik ABC.

Derrr, no wonder banyak surat dari pos laju tersadai dekat rumah aku ni suruh pick up barang dekat Pos Besar. Rupa-rupanya!!! Teettt...malas sambung. Hahahaha. 

Ok, berbalik pada giveaway tadi. Mana nak dapat link yang ada free gift ni? Oh so senang ok. Ada phone? Ada laptop? Ada desktop? Ok good and now ada internet? or ada wifi? Tipu lah takde kalau tak acane korang baca blog aku ni sekarang? Haaa, kantoi. Ok, korang google je "Free giveaway" or "Free Giveaway Malaysia 201X". Malas nak google? Ok klik link bawah ni :



Jom join giveaway. Contoh yang Ecah nak join ni adalah dari Biotherm Homme Force-Supreme FREE Samples Giveaway. 



Dah isi form, kita submit je. Ok, dah siap. Senang kan nak dapat free gift ni. Tunggu je abang courier call korang set appoinment. Bukan set time untuk dating ok. Hahaha. 

Ok, assalamualaikum.



Monday, April 6, 2015

Churp Churp Nak Kasi RM100 Free

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Readers,

Churp Churp nak kasi RM100 free. Tapi ada beberapa task need to be completed.


[CHURP LIVE & LOUD] Astro Go Shop!

Hi Churper,
Now that we’ve gotten your attention, we would like to congratulate you for being chosen to participate in the latest Churp Live & Loud: Astro Go Shop campaign!
What is Churp Live & Loud all about? These are special campaigns where we invite YOU to cover exclusive events and provide live updates throughout to spread the word about the next big thing in town! Most importantly, you'll be rewarded handsomely for your efforts.
So if you’re looking to earn some extra moolah (cash) by shopping, yes shopping, here’s your chance!

Campaign Objective:
To introduce Astro Go Shop to the public and raise awareness of what Go Shop has to offer.

Campaign Requirement & Payout:
RM100 upon completion of all campaign tasks:
  1. Attend the Astro Go Shop event at Go Shop Studio @ Astro Broadcast Center (25thApril 2015, Saturday, 10.00AM)
  1. 4 x Facebook Updates
  1. 3 x Instagram Updates
  1. 3 x Twitter Update

Ok, sesiapa yang rajin boleh lah cuba but it First Come First Served Basis. Limited to the first 10 Churpers who meet the campaign requirements.


Tuesday, August 14, 2012

Terlepas Nuffnang Premiere Screening of ParaNorman

Ok, ni gara-gara aku dah lama tak buka email dan baru hari ni tangan gatal nak bukak email. Satu hari jer buat aku terlepas nak buat confirmation attendance. Sedih jugaklah sebab apa.? Sebab benda free kan. Just kena comment je dekat Nuffnang Premiere Screening tu yang tiap-tiap minggu pun ada. Venue nak tengok wayang tu pun dekat GSC 1 Utama yang sememangnya antara tempat yang aku selalu pergi untuk tengok wayang.


Baru je nak click untuk confirmation dan see..


Haihh, siapalah blogger bertuah yang digantikan dengan kelewatan aku buat confirmation. Tidak mengapalah. Anggap bukan rezeki. Lain kali aku cuba lagi.

#Malas nak buka email sebab tak dapat Premiere Screening Bourne Legacy. So frust dah sebab fikir next mesti susah nak dapat jugak


Sunday, August 5, 2012

Aiskrim Baskin Robbins Percuma Pada 8 Ogos 2012


Excited pula bila dengar benda free ni kan.? Apa yang free.? Siapa nak kasi.? Macam mana boleh free.? Ok, kalau nak tahu aiskrim kegemaran ramai (Baskin Robbins) akan melancarkan giveaway besar-besaran di seluruh cawangan 1 Malaysia kecuali di Pantai Hospital dan Genting Theme Park. Baskin Robbins nak kasi aiskrim percuma sekiranya Malaysia menang 1st Olympic Gold Medal. Kita dah macam dapat bau emas dari sukan badminton kan.? Diharapkan Datuk Lee Choong Wei dapat menggegarkan kita dengan membawa pulang emas pertama dalam sukan Olympic. 


Alert with the event ok.!!

Giveaway date: 
8 August 2012 (Wednesday)

Giveaway time: 
8pm - 10pm

Location: 
All Baskin-Robbins outlets nationwide (excluding two kiosks at Pantai Hospital & Genting Theme Park) 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails