Showing posts with label followers. Show all posts
Showing posts with label followers. Show all posts

Saturday, July 2, 2011

Pengomen Tegar BlogCariPasal Bulan Jun 2011

blogcaripasal
Wah, orang lain sibuk nak buat aku pun sibuk nak follow gak kan.? Bukan apa aku rasa sudah lama pula aku tak kasi penghargaan dekat pengunjung blog aku ni. Walaupun tak ramai yang datang berkunjung tapi terima kasih lah pada yang selalu kasi komen dekat entry-entry aku. Terharu pula rasanya. Uhuk ='( Terharu perlu buat emosi sedih yer.? Hahaha. Aku teringin nak update selalu entry pasal lawak kartun doodle tapi disebabkan tiada laptop dan aku ni meminjam kawan aku punya PC (Windows XP), paint tools dia pun yang version lama. So, x dapat nak update doodle kartun buat masa terdekat ni.

Oh yer, aku nak berterima kasih dekat 5 pengunjung bertuah dan juga pengomen tegar blog ni sekitar bulan Jun 2011. 

  1. Hasif Zul
  2. Azizbos
  3. Shaze Zainn
  4. Laskar Pelangi
  5. Ain Zulaikha

Macam mana aku rate kan diorang.? Sonang yooo. Macam nie haaaa...


Thanks semua, lain kali komen lagi!! Komen, komen jugak. Hari-hari kasi singgah blog ni okay. Hehehehehe. Rasa macam nak belanja semua makan je. Tapi bile yer.? Bila ada rezeki lebih lah ok.? Ceh, cakap macam banyak duit je kan.? Hahaha, takpe janji niat tu dah ada. Sekali lagi 'belum ada rezeki' je kan.? Ok, thankz again. Aku nak bersiap-siap pergi makan satay dekat Qaseh Seksyen 13. Yummy..

Sunday, June 19, 2011

Blogger Vs Follower



Budaya mem'follow' dan menyuruh orang follow aku rasa bukan benda baru lagi dekat dalam dunia blog ni. Tipu lah kan kalau aku cakap benda ni benda baru. Yer, memang baru. Baru dari segi bagaimana blogger meng'create' sesuatu benda yang baru dengan tujuan agar followers makin bertambah. Makin advance teknologi makin creative lah minda manusia ni terhadap sesuatu perkara. Aku tak kata benda ni berdosa besar. Cuma, bagi aku ini sudah dikira penyalahgunaan kuasa. Bagaimana.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails