Showing posts with label fam. Show all posts
Showing posts with label fam. Show all posts

Sunday, October 30, 2011

Terengganu Tewas di Tangan Negeri Sembilan 2-1

 

Rasa-rasa dah terlambat tak untuk aku post entry pasal permainan bola sepak antara Malaysia dan Terengganu ni.? Haruslah dah kan.? Orang dah tahu dah keputusan dia berapa. Apapun tahniah buat pasukan Negeri Sembilan kerana berjaya merebahkan benteng pertahanan Terengganu sekali gus memboloskan gol sebanyak 2-1. 

Tengok highlight je tadi pun sebab tak berkesempatan nak tengok live. Kalau lah aku tak kerja dah lama dah aku pergi stadium Shah Alam tu tengok bola. Layan tu tengok bola kat stadium. Harga tiket pun dah diturunkan. Isk3, rugi sungguh. Apa boleh buat kerja punya pasal kan.? Jom tengok video ni di saat-saat gol kemenangan Negeri Sembilan. Last gol memang terbaik lah.

 
Final Piala Malaysia 2011: Terengganu 1-2 Negeri Sembilan. Stadium Shah Alam, 29 Oktober 2011.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails