Showing posts with label ecah. Show all posts
Showing posts with label ecah. Show all posts

Wednesday, July 20, 2011

Bowling Sampai Lebam Dengan Blogger Merangkap Kengkawan

Shhhhhh, ada satu rahsia nak beritahu korang ni.

Pagi-pagi makan ketupat,
Apa kau orang ingat aku nak mengumpat.?

Hahaha, sedikit intro dari aku. Huh.? Mana ada rahsia lah. Just Ahad lepas aku melapangkan sikit masa aku dengan berjimba-jimba dengan rakan aku. Rakan-rakan aku ni kebetulan blogger lah juga. Ada yang tegar dan ada yang suam-suam kuku. Tapi, menaip dan memberi informasi still kerja diorang. Aku malas nak komen banyak sebab nak kasi korang layan gambar kitorang yang stylo ni ok. Oh yer, aku malas nak edit sebab aku malas. Hahaha..

Wednesday, July 6, 2011

Apa Itu.?


Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?
Apa itu.?

SIBUK??

Haaa, macam ni lah jadinya bila dah berkerjaya kan.? Tak sempat and tiada masa lah nak update blog. Oh, macam ni rupanya ek.? Macam manalah blogger-blogger tip top yg berkerjaya boleh update blog hari-hari eh.? Hebat!! Salute kat korang. By the way, currently I'm learning english & communication skill untuk build up my confident level to speak in english (perlu ke beritahu.?). Hahahaha, so and so and whatever lah kan.? All right then. See you later guys and have a nice day.

Saturday, July 2, 2011

Pengomen Tegar BlogCariPasal Bulan Jun 2011

blogcaripasal
Wah, orang lain sibuk nak buat aku pun sibuk nak follow gak kan.? Bukan apa aku rasa sudah lama pula aku tak kasi penghargaan dekat pengunjung blog aku ni. Walaupun tak ramai yang datang berkunjung tapi terima kasih lah pada yang selalu kasi komen dekat entry-entry aku. Terharu pula rasanya. Uhuk ='( Terharu perlu buat emosi sedih yer.? Hahaha. Aku teringin nak update selalu entry pasal lawak kartun doodle tapi disebabkan tiada laptop dan aku ni meminjam kawan aku punya PC (Windows XP), paint tools dia pun yang version lama. So, x dapat nak update doodle kartun buat masa terdekat ni.

Oh yer, aku nak berterima kasih dekat 5 pengunjung bertuah dan juga pengomen tegar blog ni sekitar bulan Jun 2011. 

  1. Hasif Zul
  2. Azizbos
  3. Shaze Zainn
  4. Laskar Pelangi
  5. Ain Zulaikha

Macam mana aku rate kan diorang.? Sonang yooo. Macam nie haaaa...


Thanks semua, lain kali komen lagi!! Komen, komen jugak. Hari-hari kasi singgah blog ni okay. Hehehehehe. Rasa macam nak belanja semua makan je. Tapi bile yer.? Bila ada rezeki lebih lah ok.? Ceh, cakap macam banyak duit je kan.? Hahaha, takpe janji niat tu dah ada. Sekali lagi 'belum ada rezeki' je kan.? Ok, thankz again. Aku nak bersiap-siap pergi makan satay dekat Qaseh Seksyen 13. Yummy..

Thursday, June 30, 2011

Hanya Entry Mengenai Aku


Ok siapa tidak mahu baca rajin-rajinlah klik Alt+F4. Malas nak klik.? Ok, kalau malas rajin-rajin lah baca entry mengenai aku ni. Jarang tak aku update blog sekarang.? Haaa, mana yang selalu masuk blog aku ni memang akan cakap jaranglah kan.?Sorry lah wei sebab aku busy plus tiada mood untuk berblogging. Dah seminggu kot aku tak tengok statistic nuffnang aku. Dah macam takde feel dah ni kat blog sendiri.

Aku rasa start minggu depan aku lagi busy nak update blog. Sebab apa.? Aku dah start training kerja lah. So, korang aku nak minta maaf sangat-sangat kalau aku tak dapat nak jamukan korang dengan berita-berita terkini dan menarik. Lawak kartun dekat blog ni pun aku akan tangguh juga. Lawak kartun.? Apa itu.? Laaaaa, korang tak tahu ke.? Korang tak perasan eh.? Alah, yang lawak kartun pasal cerita ini dan juga cerita ini. Wahh, rajinlah korang klik dan baca. Terima kasih banyak-banyak.

Aku rasa nanti one day aku nak buat giveaway besar-besaran. Itupun kalau rezeki aku mencurah-curah. Korang doa-doakan aku juga yer supaya rezeki aku bertambah baik macam Bro Framestone. Ops, tetibe sebut pasal Bro Framestone. Lama dah rasanya tak bertegur sapa dengan bro. Ok semua nanti ada masa terluang aku update blog lagi. Oh yer, lagi satu penyebab aku tak update blog ialah aku baru kehilangan sesuatu yang aku paling sayang. Paling,paling dan tersangat-sangat sayang. Nak tahu apa.? Laptop Toshiba ku yang baru 2 tahun berkhidmat dengan aku. Bukan hilang pun cuma dia rosak. Itu motherboard (ibu kepada papan) sudah terbakar. Tidak boleh buat apa-apa melainkan tukar motherboard baru atau beli LAPTOP BARU!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails