Showing posts with label drama. Show all posts
Showing posts with label drama. Show all posts

Thursday, July 28, 2011

Tamat Misi Download & Melayan Drama Korea Lie To Me 2011

Sebelum nak berbual panjang lebar aku nak confess sikit pasal traffic blog aku minggu ni. Macam nak menangis kuat-kuat tanpa keluar suara je ni. Mana taknya aku dah lama tak update dan promote blog kan? Minggu ni sahaja traffik aku dah ke laut. Tapi dengan bantuan SEO menyelamatkan sedikit page view blog aku ni. So, pada yang datang bertandang, ketuk pintu dan beri salam dekat blog aku ni terima kasih banyak-banyak.

Ok, proceed dengan tajuk entry kali ni. Aku baru melayan satu drama korea yang tengah meletup tahun ni kat Korea mahupun kat Malaysia. Kat astro ada main drama ni. Tajuk dia Lie To Me. Meh aku kasi sikit info pasal movie ni.

Gong Ah Jung, a level 5 Ministry of Culture official, gets entangled in a web of lies when she mistakenly lies that she's married to Hyun Ki Joon, a hotel manager from an affluent family. Their relationship is further complicated when Ki Joon's ex-fiancée and a close friend of his brother's, Oh Yoon Joo, reappears in his life.

Hamik kau sinopsis dalam english. Sila ke google translate kalau tak paham ok.? Hehehehe. Aku ambil masa 3 hari nak download dan habiskan layan drama ni. Jadi addicted aku. Korang nak layan gak.? Nak download tak cerita ni.? Ok, kalau nak download korang pergi je dekat pembekal aku yang tersohor ni : ASIANMOVIEZ


ehem, pasni nak tengok drama apa pula yer.? any sugesstion.?

Tuesday, June 21, 2011

Download Stanza Cinta Episode 1 - 13 Mediafire Hotfile


Drama Stanza cinta adalah cerita yang diadaptasi daripada novel Stanza Cinta, terbitan Grand Brilliance, arahan Along Kamarudin. Drama ini bakal bersiaran pada hari Ahad, jam 9 malam mulai 19 Jun 2011. Dikhabarkan ada 13 episod semuanya. Kisah Stanza Cinta ni dilakonkan oleh para pelakon terkenal seperti Nur Fathia, Fizz Fairuzz dan Aaron Aziz. Drama ni jugak berkisar tentang cinta 3 segi antara Amni, Taufik dan Irfan. Amni akhirnya bertunang dengan Irfan pemuda kaya raya, sedangkan hati dan cinta pertamanya untuk Taufik, pemuda alim. 

Download Stanza Cinta Episode 1
Password : gamepoint@cracksevens
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile 

Download Stanza Cinta Episode 2
Password : teamaryzs.com
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2Mediafire FLV | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 3
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 4
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 
Hotfile Part 1 | Hotfile Part 2 | Hotfile Part 3 | Hotfile Part 4 | Hotfile Part 4

Download Stanza Cinta Episode 5
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 

Download Stanza Cinta Episode 6
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile Part 1 | Hotfile Part 2

Download Stanza Cinta Episode 7
Mediafire | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 8
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 9
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 10
Mediafire | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 11
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 12
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

Download Stanza Cinta Episode 13
Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Hotfile

info :  cracksevens.co.cc


Monday, June 20, 2011

Juvana Mediafire Full Download Eps 1 - 13 (Akhir)



Friday, May 6, 2011

Download Mantera Anjasmoro TV3 Hotfile Link

mantera anjasmoro tv3 download lagu tema mediafire 4shared

Sinopsis :

Drama ini menampilkan Adi Putra sebagai Zahid dan Eja sebagai Sabrina, isteri kepada Zahid. Mereka merupakan pasangan suami isteri yang berjaya dalam karier masing-masing. Malangnya selepas beberapa tahun berkahwin, mereka masih belum dikurniakan anak dan hubungan menjadi dingin sehingga Sabrina tidak sedar suaminya menjalinkan hubungan dengan rakan sekerja Sabrina iaitu Suria (Fouziah Gous). Pada suatu hari, Sabrina didatangi oleh wanita bernama Ramona (Raja Norbaizura) dan dia sering terpukau dengan wanita itu yang kononnya pemilik salun kecantikan.

Download Full Episode :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails