Showing posts with label darni heejab. Show all posts
Showing posts with label darni heejab. Show all posts

Saturday, January 19, 2013

Lovely Lace & Beads by Darni Heejab

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Ada tak rakan-rakan dekat luar tu yang nak kahwin or tunang? Kalau ada mesti ada yang tengah mencari or menempah baju dan shawl korang kan? Dah jumpa tak mana-mana tailor yang boleh jahit baju idaman korang? Macam mana pulak dengan shawl or veil korang? Ok, jom tengok ni. Ecah nak show something yang sangat awesome dari Darni Heejab.

Photo: Assalam dan selamat ptg dears!! Semalam Darni baru siapkan set simple shawl with veil for customer engagement..kali ni shawl Darni buat design manik (low cost design) with veil ada lace n beads...Darni buat design ni sbb tuannye pon comel n kecik je...hihi..hope u like it!:)
Photo: Assalamualaikum beautiful ladies!! Yg ni gmbr shawl halfmoon color light grey with lace...so cute color dia:)
Photo: Salam dears! Arini Darni update lg 1 custom made halfmoon lace utk kak diana...dah lama anta just bru nk update..hihi...kain tiffany blue lace biru...

Jika berminat boleh pm Darni ye...:)
Photo: Salam dears, arini nk update custom made halfmoon lace...warna shawl coklat dan lace warna gold...:)
Photo: Salam Isnin n morning!! 31/12/2012 hari terakhir utk tahun ini...arini Darni nk share gambar custom made halfmoon warna off whitewith lace warna baby blue...utk tempahan tahun 2013 bln januari dah full yer...februari n march a few shj open for tempahan ok dears!! Tq for this year ramai jgk yg sudi custom made utk big day anda..tq so much! :) smile~~
Photo: Alhamdulillah...selesai jugak custom made shawl utk wedding customer Darni...warna shawl emerald green lace krim n beads peach light yellow n soft pink...utk order custom made bln 12 dah close yer..available utk thn depan shj..pm darni for price! Utk bln 3 thn hadapan tggl a few seats left..:)
Photo: Assalamualaikum, gmbr ni custom made 2 pieces selendang design lace + beadings utk customer darni, lynnn yusof..ramai plak customers nama lyn..hihi..ni cth jika customer nk design lace tu melekap pada dahi..owh ini gmbr beliau tunang hujung bln 11 lepas..bru skang darni dpt share..tq lyn yusof :)
Photo: Selamat pagi dan assalamualaikum, malam semalam Darni baru je dpt gmbr majlis nikah eishah dan pasangan..gmbr dr photographer blom dpt lg katanya...btw ktorg share ari sanding yg sama ok..16hb sept haritu :)...so ni hasilnya...
Photo: Assalamuaikum, dah lama Darni menyepi sebab busy dgn persiapan kahwin Darni...now dah official jd isteri org :) hihi...Darni nak update sedikit.. after a few times buat set tudung n veil utk customer..now darni nak wat promotion utk bakal pengantin kt luar sana...sesiapa yang berminat boleh pm Darni ok.. Kami akan buatkn set tudung n veil exclusive utk anda :) pada sesiapa yang nk Darni custom made shawl manik pon boleh..now it on! gmbr bwh ni on going shawl for kak lyn yg baek hati :) at same time tgh settlekan lace shawl kak diana...almost done..tggu utk pos ye :) - ADMIN
Photo: Kak Lyn Fauzi wearing shawl custom made dari Darni..tq kak trusting Darni utk buat selendang utk majlis nikah akak...Selamat pengantin baru...oppsss!gmbr Darni curi kt fb akak yer :)

Cantik kan shawl dan veil yang Darni Heejab buat ni. Ada satu lagi yang Ecah rasa lagi awesome which is baju kurung moden yang dihiasi manik dan lace. Fyi, Darni Heejab tak ambil tempahan baju. Darni Heejab just ambil tempahan jahit lace dan beads. Watch this guys..


And, this is the owner of Darni Heejab. Shawl yang dia pakai ni time majlis pertunangan dia. See, simple but so lovely kan? Then, apa tunggu lagi. Jom tempah!!


Friday, October 12, 2012

Halfmoon Darnia dari Darni Heejab


Assalamualaikum my readers,

Hari ni ecah nak share berkenaan dengan shawl halfmoon. Tengah sibuk belek page shawl di facebook tiba-tiba terjumpa page Darni Heejab. Kain yangberkualiti dengan corak manik yang halus seninya. Owner Darni Heejab baru lancarkan first batch untuk beaded halfmoon ni. Jom usha antara warna-warna yang masih available. Kalau dah habis stock don't worry. Owner Darni akan renew stock diorang.


Amacam? Cantik kan? Ok, ada lagi satu ecah nak share. Darni juga ada custom made shawl. Just inform nak corak macam mana dan Darni akan buatkan untuk anda. Murah pula tu kalau beli dekat Darni ni. Terbaru Darni buat shawl dan veil untuk majlis tunang dan nikah. Nak tengok selanjutnya boleh pergi terus ke page Darni Heejab.

Wednesday, May 16, 2012

Beaded Shawl dari Darni Heejab


Salam bloggers,

Sihat tak semua.? Hari ni aku cuci mata dekat facebook dan nampak beaded shawl dari Darni Heejab. Terpegun jugalah seketika bila tengok shawl-shawl yang sangat cantik dan nampak exclusive. Apa yang menarik semua shawl dia limited edition which means tak semua orang boleh memiliki shawl yang sama. So, jom dan jangan lepaskan peluang untuk memiliki satu selagi stock masih ada.

Setakat ni Darni Heejab dah launch 4 jenis shawl. Antaranya :

Syria 3 layer - Amanda

Sakura Beaded Shawl

Hooded Shawl - Warda

Beaded Shawl - Darnia

Cantik tak.? Cantik kan.? Jahitan manik dijahit sendiri oleh owner Darni Heejab. Jom LIKE page Darni Heejab ramai-ramai. Pasti anda mahukan kelainan di musim perayaan ini kan.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails