Showing posts with label bakat baru. Show all posts
Showing posts with label bakat baru. Show all posts

Thursday, March 17, 2011

Pemenang Segmen BlogCariPasal Cari Mangsa Makeover Header Blogger

Alhamdulillah, sudah pun ada pemenangnya and nah hasil designku me'make over' blog korang. Suka tak.? Suka tak.? Tak suka sudah. So, siapa pemenang bertuah tu.? Ada dua orang pemenang actually. Then, aku pun gigihkanlah diri buat dua header untuk 2 orang blogger ni.

Pemenang Pertama : Popolita

Segalanya Tentang budak Perempuan Bernama Popolita

Pemenang Kedua : Fad


Korang nak jugak.? Tunggu aku buat second segment tapi tak tahu bila. Hehehhe

Sunday, December 19, 2010

Malaysians Want (Lokasi dan Ujibakat) | M1 di Astro Ria dan Hitz.tv


M1 adalah merupakan sebuah Program Realiti TV di mana, enam (6) rakyat Malaysia akan dipilih oleh rakyat jelata bagi membentuk satu kumpulan kugiran.
PERINGKAT 1 - UJIBAKAT, akan diadakan di bandar-bandar utama di seluruh Malaysia dalam mencari bakat berikut;



Penyanyi

Pemain Keyboard

Pemain Gitar Utama

Pemain Dram

Pemain Bass

Pemain Genderang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails