Showing posts with label backlink. Show all posts
Showing posts with label backlink. Show all posts

Thursday, March 17, 2011

Pemenang Segmen BlogCariPasal Cari Mangsa Makeover Header Blogger

Alhamdulillah, sudah pun ada pemenangnya and nah hasil designku me'make over' blog korang. Suka tak.? Suka tak.? Tak suka sudah. So, siapa pemenang bertuah tu.? Ada dua orang pemenang actually. Then, aku pun gigihkanlah diri buat dua header untuk 2 orang blogger ni.

Pemenang Pertama : Popolita

Segalanya Tentang budak Perempuan Bernama Popolita

Pemenang Kedua : Fad


Korang nak jugak.? Tunggu aku buat second segment tapi tak tahu bila. Hehehhe

Friday, December 10, 2010

Ngangkung Pecah Rekod 10 Juta

Ngangkung. Korang dah tengok??Tengok jangan tak tengok. Memang layan lah ini cerita. Aku tengok memang tak duduk diam. Gelak tak ingat orang kiri kanan. Sori kak yang dok belah kiri aku. Tapi kak sempoi la tak tegur pun gelagat saya yang menjengkelkan itu..terima kasih banyak-banyak kak. Wah, dah boleh masuk segmen terima kasih blog ben ni..ahahaha..

filem ngankung

Sumber : beautifulnara
Bercakap mengenai David Teo, ada satu perkara yang menarik yang dikatakan olehnya baru-baru ini. Kata David Teo, cabaran paling besar bagi penerbit filem seperti dia ialah “godaan” daripada artis-artis (sudah tentu wanitalah) yang muda dan seksi-seksi yang sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan slot menjadi pelakon utama. Perghhhhhh. Apakah jenis godaannya? Itu kami tak dapat huraikan. Korang fikirlah sendiri.

Sunday, December 5, 2010

Macam Mana Nak Duduk Sebaris Dengan Fatin Liyana, Cik Epal, Hanis Zalikha, Irine Nadia

MEREKA BLOGGER WANITA PILIHAN MALAYSIA




Fatin
Liyana
Hanis 
Zalikha

Cik 
Epal


Irine
Nadia
Top Blogger Wanita kat  Malaysia. Kalau pergi blog diorang followers mak aii gilo ramai kalah sesetengah blog pilihan hatiku. Jenuh aku pikior. Pusing sana pusing sini. Macam mana la ek nak jadik macam diorang ni. Tadi aku ada terbaca entry kat blog eyriqazz cerita pasal Haniz Zalikha, Cik Epal dengan Irine Nadia. Ada satu ayat eyriqazz "tips untuk jadi blogger popular = be unique dan carilah aura anda tersendiri macam mereka bertiga ni". 

Thursday, December 2, 2010

Check Backlink Korang Dapat Banyak View Dari Mana


Klik pada gambar


Backlink Watch

Banyak backlink datang dari comment kat blog yang ada commentluv
LAST BLOG POST
Dah banyak kali try buat still x menjadi..
Sesiapa ada tutorial pasal ni.?




Sedang Cuba Try And ERROR
Mahu check jadi or x commentluv ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails