Showing posts with label artis. Show all posts
Showing posts with label artis. Show all posts

Monday, March 26, 2012

Irma Hasmie Bertemu Jodoh di Depan Kaabah


Kalau dulu kita dihebohkan dengan kisah percintaannya dengan Nabil, kini kita lebih kenali Irma Hasmie yang baru. Bertudung, menutup aurat dan segalanya baru bagi Irma. Manis sungguh raut wajahnya dengan mengenakan hijab di kepalanya. Kita juga digemparkan dengan ikatan pertunangannya pada 24 Mac yang lalu. Alhamdulillah bertemu juga jodohnya.

Apa yang lagi menarik ialah pertemuannya dengan Rezza Syah Azmeer Datuk Radzuan, 31 dikhabarkan bertemu jodoh di depan Kaabah. Bagi Irma inilah jodoh yang terbaik buat dirinya.

“Saya bersyukur sangat-sangat kerana bertemu jodoh di depan Kaabah ketika menunaikan umrah. Bagi saya, jodoh ini satu anugerah terbesar buat diri saya daripada Allah. Memang pertemuan kami dan hubungan kami berlangsung dalam waktu yang cukup singkat,” ungkapnya.

Tiga sebab mengapa hatinya terbuka untuk menerima Rezza Syah Azmeer Datuk Radzuan. Ikuti kisah di kosmo online.

Sunday, March 11, 2012

Senangnya Nak Popular


Tunggu aku habiskan dulu title entry aku tu dulu. "Senangnya nak popular, tapi bukan senang nak popular sebagai insan yang disayangi orang". Haaaa, tersirat tak.? Ok, sila senaraikan apa isi-isi tersirat dia. Hahaha, dah macam subjek BM pulak nak mintak isi tersirat ni. Pada yang tak mengerti tu meh aku explain a lil' bit.

Popular ni sering dikaitkan dengan artis. Asal popular sikit orang akan cop 'retis'. Retis yang bagaimanakah.? Terel nyanyi, berlakon, bersajak, pengacara dan macam-macam lagi lah. Sedarkah uols-uols sekalian ada banyak lagi mereka-mereka yang popular dari sudut yang berbeza. Sebagai contoh dari sudut vlog kita dikenalkan dengan Mat Luthfi, Anwar Hadi, Maria Elena, Cikgu Shida, dan banyak lagi lah. Itu dari sudut vlog. Kalau dari sudut kecomelan pula Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Nurul Badiah dan lain-lain. 

Kalau korang perasan kebanyakannnya dari blogger juga. Yes, korang nampak tak apa yang aku cuba nak sampaikan.? Blogger pun boleh popular juga. Tapi popular yang macam mana yang korang nak.? Itu terletak di tangan korang sendiri. Jangan jadi popular macam adik Adinda Evans sudahlah. Ok, ini story lama jangan diungkit. Korang perlu ada sesuatu yang wow baru leh diangkat sebagai 'retis'. Aku faham manusia ni ada level-level jugak pemikiran dorang.

One more thing, kepada blogger-blogger yang baru nak naik aku sarankan pilihlah role model blogger korang dengan berhemah sekali. Gituuu. Bukan apa nanti kot-kot tersalah pilih kena cop lain pula. Haaaa, kan naya tu uols. Aku pun blogger yang baru nak berjinak-jinak juga. Then, kalau rasa nak lebih dikenali antara blogger jangan sombong-sombong ok. Pergi je join gath sana sini. Berlambak dah gath blogger ni buat. Aku je yang tak berpeluang nak join sangat. Al maklumlah bila dah bekerja lain pula tanggungjawab dia.

Sunday, February 26, 2012

Video Walimatul Urus Yusri & Lisa Surihani

Video Walimatul Urus Yusri & Lisa Surihani Bahagian 1 Full
 
Special credit to GuaTV

Sunday, January 29, 2012

Barisan Finalis AJL 26 2012

Wah, mesti ramai yang tengah menunggu debaran AJL yang ke 26 kali ni kan.? Aku.? Sekadar menunggu rakan-rakan update status pemenang je lah. Mana tak nyer, TV pun takde dekat rumah sewa aku sekarang ni. Hahaha, sabar je lah kan. Takpun tunggu LIVE Streaming je la. Itu pun kalau lah takde buffering!! Kalau ada memang sakit hati lah kan.

Ok jom tengok finalis AJL 26 tahun ini. Orang kata saingan sihat semuanya. Lagu yang masuk pun hebat-hebat belaka. Masuk link ni kalau nak tengok finalis AJL 26. Apa yang buat aku tertarik adalah montaj-montaj dia yang bertemakan air. Gambar-gambar pun smart belaka.


Sumber : rentakartis.com

Saturday, July 16, 2011

APM 2011 - Anugerah Planet Muzik 2011 (Video Sekitar APM 2011)


Pembukaan APM 2011

Duet Dato Siti Nurhaliza, Jaclyn Victor dan Melly Goeslow

Sunday, June 5, 2011

Isu Gambit, Adinda Evans, Bloggers

Lepas satu-satu isu muncul ni. Aku as a blogger pun tak terkejar ni. Mana taknya lepas isu Adinda Evans muncul pula isu Gambit Saifullah kutuk bloggers. Ni tak best bro, tak best bro. Tapi-tapi, as a blogger kita jangan cepat melatah. Biar je dia bertepuk sebelah tangan. Ops, aku buat entry ni dah kasi dia bertepuk dua belah tangan lah. Ok fine, aku on side bloggers lah. Jom baca apa kata Bro Framestone mengenai isu ni dan isu Adinda Evans. Bro best bro, best bro.
Psst, pada yang sudi singgah blog aku rajin-rajinlah klik iklan di blog ni yer. Nak buat tabungan hidup.

Saturday, May 14, 2011

Maharaja Lawak Minggu 7

Kata-kata ikhlas dari aku untuk persembahan diorang kali ini untuk minggu silent music bagi aku agak tak mengancam sangat. Mungkin sebab masing-masing cuba kasi yang terbaik sampai jadi agak slow di atas pentas. Bak kata apek yang terbaik malam ni adalah Jozan. Memang kena dengan konsep silent music diorang tapi kurangnya di situ sebab bagi aku dah macam magic show dah aku tengok and lawaknya agak kurang. Tapi still lawak lah sebab Johan dengan Zizan pandai main ekspresi muka. Jambu pula kurang menyengat daripada minggu lepas. Sepah agak mantap tapi si mamat rehat habis minggu ni. Untunglah kau mamat. Hehehe, so kalau nak tahu reaksi korang pula cubalah layan video diorang ni. Nabil aku tak sempat tengok lagi sebab supplier tak upload lah. Anyway, special credit to GuaTv.
Sepah

Tuesday, January 25, 2011

Fasha Sandha Seksi di Bali

Kenapa artis kebanyakannya seksi eh.? Bakat tak laku ke sampai dress up seksi-seksi semata-mata nak up kan diri. Tapi janganlah up semata-mata sebab paras rupa. Tak elok bebenor bunyinyer yong oi..Hahaaha, kan dah terkeluar ayat perak. Layankan je lah ek. Aku bukan apa just sebelum ni ada bace pasal si Fasha ni yang katanya taknak seksi dah. Adoi, manis mulut je dia ni. Makin seksi adalah. Dah rupe mat salleh dah. Meh usha gambar artis hot, meletup and seksi ni.

Saturday, December 25, 2010

Aku Jelous Dengan Blog Gosip Artis Malaysia


I said, I jealous.! Is it clear for u.?Jelous, jelous, jelous. Triple jelous for u der. Apa lah yang aku jelous kan sangat ni.? Ok, aku bukan jelous dekat Abg Nara, Izyan, mygosip, ohartis, zonartis, or budiey. Aku jelous dengan blog gosip artis aku sendiri which is mybeautifulkasih. Oh my dear darling I really hate u. Ops, but u kasi I income BE from nuffnang so not really benci lah.

create your own banner at mybannermaker.com!

Blog mybeautifulkasih one of my blog lah jugak selain blogcaripasal ni. Aku dirikan blog tu lebih kurang sama dengan blog aku yang ni. Nak dijadikan cerita aku lagi banyak promote blogcaripasal ni. Yelah sebab blog ni kalau tak dipromote tak laku. Macam blog gosip artis aku tu aku tak promote pun still ada visitor. 

create your own banner at mybannermaker.com!

Sunday, December 19, 2010

Video Peserta Detik Bersama HandyCam | Juara Azizul


Finalist Detik Bersama HandyCam : Azizul dan Faz.



Aku tahu program ni lama dah tapi aku baru tahu rancangan macam ni ada. Nampak sangat dah lama tak layan astro kan.? Papehal pun aku recap balik pasal program ni sebab mesti ada geng yang seangkatan aku tak tahu pasal program ni kan.

Saturday, December 18, 2010

Pemenang Mari Menari 2010 | Pasangan Razif





Setelah kemenangan Malaysia di separuh akhir AFF Suzuki Cup 2010 kini giliran Mari Menari peringkat akhir. Kemenangan berpihak pada pasangan  Razif.




Antara hadiah yang dimenangi pasangan Razif ialah sebuah kondominum The Haven di Ipoh, Perak yang bernilai RM358,000. Dah lah diorang baru berkahwin dapat pulak kondo sebijik. Memang hadiah terbaik buat pasangan ini. Tahniah sekali lagi.

Friday, December 10, 2010

Ngangkung Pecah Rekod 10 Juta

Ngangkung. Korang dah tengok??Tengok jangan tak tengok. Memang layan lah ini cerita. Aku tengok memang tak duduk diam. Gelak tak ingat orang kiri kanan. Sori kak yang dok belah kiri aku. Tapi kak sempoi la tak tegur pun gelagat saya yang menjengkelkan itu..terima kasih banyak-banyak kak. Wah, dah boleh masuk segmen terima kasih blog ben ni..ahahaha..

filem ngankung

Sumber : beautifulnara
Bercakap mengenai David Teo, ada satu perkara yang menarik yang dikatakan olehnya baru-baru ini. Kata David Teo, cabaran paling besar bagi penerbit filem seperti dia ialah “godaan” daripada artis-artis (sudah tentu wanitalah) yang muda dan seksi-seksi yang sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan slot menjadi pelakon utama. Perghhhhhh. Apakah jenis godaannya? Itu kami tak dapat huraikan. Korang fikirlah sendiri.

Sunday, December 5, 2010

Macam Mana Nak Duduk Sebaris Dengan Fatin Liyana, Cik Epal, Hanis Zalikha, Irine Nadia

MEREKA BLOGGER WANITA PILIHAN MALAYSIA




Fatin
Liyana
Hanis 
Zalikha

Cik 
Epal


Irine
Nadia
Top Blogger Wanita kat  Malaysia. Kalau pergi blog diorang followers mak aii gilo ramai kalah sesetengah blog pilihan hatiku. Jenuh aku pikior. Pusing sana pusing sini. Macam mana la ek nak jadik macam diorang ni. Tadi aku ada terbaca entry kat blog eyriqazz cerita pasal Haniz Zalikha, Cik Epal dengan Irine Nadia. Ada satu ayat eyriqazz "tips untuk jadi blogger popular = be unique dan carilah aura anda tersendiri macam mereka bertiga ni". 

Wednesday, December 1, 2010

The Ramlees Tak Digemari Warga Tua

The Ramlees

Tahu kan fenomena The Ramlees ni yang diorang modified sikit lagu-lagu Allahyarham P Ramlee.
Warga tua x suke oi!! Kata diorng buat rosak lagu dan seni lagu tuh..

Oi jiwa muda..
Ok kan?Sebab kalau diorg x buat camni alamatnya lagu-lagu lama bakal hilang..

Ntahlah..bergantung pada penerimaan org..

Nak link download lagu-lagu The Ramlees?




anyway aku fight lagu ni ngn ayah aku!! mrh gile bapak aku!!

Iklan Pad by Yuna


Korang ada masalah x dengan iklan ni.?
Bagi aku ok jerk..
Tapi ada yang pertikaikan perempuan bertudung x sesuai buat iklan macam ni..
Geli lah segala, x sesuai sbb kau bertudung..

TAK SESUAI KAH??

Review Penjagaan Kulit Artis | Syafinaz


  • Syafinaz tak diet dan masih makan nasi, cuma dalam kuantiti yang sedikit. Dan untuk kekalkan berat badan, Syafinaz akan peruntukkan masa seminggu hanya untuk makan sayuran saja.
  • Pastikan mekap dimuka telah dibersihkan. Syafinaz gunakan produk kecantikan Shiseido.
  • Menu makanan berasakan sayuran.
  • Makan nasi dan daging kerana mahu mengurangkan jumlah karbohidrat dan lemak.
  • menggunakan produk antipenuaan yang menghilangkan kedutan wajah. Kesannya sangat baik.

Sunday, November 21, 2010

Kahwin Nanti Nak Pakai macam Elyana Versi Tudung!!

majlis pernikahan elyana

Sangat cantik!!!Admire giler..

Gambar Nabil - Qasha Cium Mulut Dinafikan Nabil

Tadi aku baru tengok Melodi.
Nabil menafikan gambar tersebut dan tak nak ckp byk dengan kasi jawapan "no komen"
Nabil dah tak nak kasi komen ape-ape sebab tak nak cerita ni berlarutan dari minggu ke minggu.
Memang betul lah pun, setiap minggu ada sahaja cerita pasal Nabil-Irma-Qasha keluar.
Biarlah diorang sendiri yang fikir baik buruk dan hidup mereka.

Gambar super imposed Nabil-Qasha
150377 161708280535073 106585492714019 292084 6203693 n (Gambar) Nabil Raja Lawak & Qasha Cium Mulut

Dikuatkan dengan post-mortem dari KopiMilo

bukti1 telinga (Gambar) Nabil Raja Lawak & Qasha Cium Mulut

Pendek cerita "Lu pikirlah sendiri"

Tuesday, November 16, 2010

Anjolie Lavocah Simbol Seks

Dress up dia mmg macam anak haram..
Seksi gilo wehh..
Kenal x minah ni??
Dia berlakon dalam Anak Pontianak.
Gambar bogel pon ada..isk..apo nak jadik..
Tapi dengar-dengar skrg ni dia dah berubah??
Siap bertudung, berjubah..
No komen..itu antara dia dengan Tuhan la kan..
Tapi siyes harap-harap Allah tunjukkan jalan kebenaran padanya..

gosip artis Anjoulie Lavocah a.k.a Zarina Ann Julie Dalam FHM Ogos 2010
gosip artis Anjoulie Lavocah a.k.a Zarina Ann Julie Dalam FHM Ogos 2010

Imej terbaru :

zarina ann julie

Baca info penuh dekat mybeautifulkasih

Monday, September 27, 2010

Wahh..Anak Sosilawati Warisi Harta 155.5 juta!!Wallaweh..

Nama anak@pewaris harta Datuk Sosilawati:
Erni Dekritawati Yuliana atau Rita, 25
Erwan Suwari Ridzuan, 24
Erwan Nasri, 23
Erni Erinawati Sofia, 21
Erni Reenilawati, 19
Siti Nur Fatimah, 13

Harta dan khazanah Sosilawati :

300 rangkaian dan cawangan perniagaan kosmetik Nouvelle Visages di seluruh negara = RM11.4 juta


Bangunan Nouvelle Beauty Centre di Kampung Baru, Kuala Lumpur = RM1.5 juta

Wisma Nouvelle yang baru dibangunkan di Cyberjaya = RM20 juta


50 rumah yang disewakan = RM20 juta
Harta dalam bidang hartanah dan pembangunan = RM100 juta
Butik pengantin di sekitar Kuala Lumpur = RM1 juta
Automobil (jual beli kereta) secara kecil-kecilan = RM1 juta
Rumah banglo di Taman Harmonis, Gombak = RM1 juta


Anggaran Keseluruhan = RM155.5 juta

p/s : Juta beb, bukan riban..Tapi ingat..duit hanyalah duniawi yang boleh melalaikan umat Nabi Muhammad S.A.W..Kerana duit jugalah manusia berkelakuan seperti binatang!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails