Showing posts with label TV3. Show all posts
Showing posts with label TV3. Show all posts

Sunday, January 29, 2012

Barisan Finalis AJL 26 2012

Wah, mesti ramai yang tengah menunggu debaran AJL yang ke 26 kali ni kan.? Aku.? Sekadar menunggu rakan-rakan update status pemenang je lah. Mana tak nyer, TV pun takde dekat rumah sewa aku sekarang ni. Hahaha, sabar je lah kan. Takpun tunggu LIVE Streaming je la. Itu pun kalau lah takde buffering!! Kalau ada memang sakit hati lah kan.

Ok jom tengok finalis AJL 26 tahun ini. Orang kata saingan sihat semuanya. Lagu yang masuk pun hebat-hebat belaka. Masuk link ni kalau nak tengok finalis AJL 26. Apa yang buat aku tertarik adalah montaj-montaj dia yang bertemakan air. Gambar-gambar pun smart belaka.


Sumber : rentakartis.com

Saturday, July 9, 2011

Download Link Tahajjud Cinta TV3 Mediafire & Hotfile Full Download



Fazura, Fouziah Gous, Eman Manan, Remy Ishak, Shahz Jaszle, Tiz Zaqyah, Aaron Aziz, Tan Sri Datuk Dr. Jins Shamsudin dan Neelofa, Turut berlakon Norish Karman, Datuk Ahmad Tamimi Siregar, Dira Abu Zahar, Ziela Jalil, Azizah Mahzan, Fazreen, Heryanto, Fadhilah Mansor, Melissa Saila dan ramai lagi.

SINOPSIS 


Cerita bermula dengan kisah mengenai sahabat iaitu Citra Maisarah (lakonan Fazura), Seri (Fouziah Gous) tidak dapat lari dari cinta dan kasih sayang. Citra telah jatuh cinta dengan Azihan (lakonan Shah Jazle) seorang lelaki yang sangat berpegang teguh kepada agama. Emelda (kakak kepada Citra ) ada masalah dengan teman lelakinya dan dia sangat lemah untuk mengahadapi masalah dalam percintaan.Citra dan Seri pulang ke Malaysia dan Citra berjanji kepda dirinya untuk membela hak hak kaum wanita dari ditindas kaum lelaki. Citra ingin membukti jugak kepada keluarganya yang dia akan berjuang demi hak kaum wanita yang tertindas di zaman sekarang ni. Citra jugak ingin memperjuangkan hak kakaknya yang ditindas oleh abang iparnya.Manakala Seri yang telah jatuh cinta buat pertama kali tapi entah macam mana dan dia telah berkorban untuk berkahwin dan menjadi isteri keempat kepada seorang ustaz. Ustaz ni pulak bapa kepada Solahudin (Remy).Dapatkah Citra dan Solahudin, menyelamatkan Seri ( Fouziah Gous) dari menjadi isteri keempat. Solahudin tidak mahu menjadi anak derhaka. Sampai bila Solahudin sanggup melihat ayahnya hidup dlm kemungkaran, menggunakan agama untuk kepentingan nafsu.

DOWNLOAD LINK


Episode 1 | Mediafire : Part 1 | Part 2
Episode 2 | Mediafire : Part 1 | Part 2 | Hotfile
Episode 3 | Mediafire : Part 1 | Part 2
Episode 4 | Mediafire : Part 1 | Part 2

Monday, June 20, 2011

Juvana Mediafire Full Download Eps 1 - 13 (Akhir)



Friday, May 6, 2011

Download Mantera Anjasmoro TV3 Hotfile Link

mantera anjasmoro tv3 download lagu tema mediafire 4shared

Sinopsis :

Drama ini menampilkan Adi Putra sebagai Zahid dan Eja sebagai Sabrina, isteri kepada Zahid. Mereka merupakan pasangan suami isteri yang berjaya dalam karier masing-masing. Malangnya selepas beberapa tahun berkahwin, mereka masih belum dikurniakan anak dan hubungan menjadi dingin sehingga Sabrina tidak sedar suaminya menjalinkan hubungan dengan rakan sekerja Sabrina iaitu Suria (Fouziah Gous). Pada suatu hari, Sabrina didatangi oleh wanita bernama Ramona (Raja Norbaizura) dan dia sering terpukau dengan wanita itu yang kononnya pemilik salun kecantikan.

Download Full Episode :

Wednesday, September 29, 2010

Soal Jawab TV3 Ulas Pasal Blogger di Malaysia!!


Alamak!! 
SOrry2, x sempat nak tengok tarikh and waktu bile disiarkan kat TV3..
Tapi yg pasti diorg dok ulas sikit pasal blogger kat Malaysia ni..

Perghh..mase dorg tnyer pendapat masyarakat pasal blogger kat Malaysia ni mulalah dorg komen macam2..
X bagus lah..ade buruknyer lah..macam-macam lah..

OK, bagi aku manusia ni macam-macam perasaannya. Semua x sama!!!Maybe yg diorg nampak just buruknyer..Diorg x pandang kebaikannya juge jd seorang blogger ni..
Maybe gak la ade sesetengah blogger yang entry nyer kadang2 mmg melampau and mcm lahanat..
So, bile dah dok cite buruk2 then dok wat citer mulalah org dok percaye ngn cerita si polon-polon tuh..
So, sebagai rakyat Malaysia yang bijak, jgn lah tertumpu pada satu resource jerk..
Cube google isu2 yang berkaitan..Tengok ape komen blogger-blogger lain mengenai sesuatu isu.

Aku pon kalau nak post something aku akan carik dulu entry-entry yang berkaitan then baru olah ayat sendiri. Maybe sometimes aku 'tercopy paste' la jugak..
Well, manusia kan..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails