Sunday, October 12, 2014

Avent Natural Newborn Starter Set

Assalamualaikum,

Hari ni Ecah nak update berkenaan barang baby. Alhamdulillah dah masuk 31 weeks kandungan Ecah. So, barang-barang baby kena lah sedia ye tak? Ecah baru pick up barang dekat dealer. Ecah beli online je botol susu Avent ni. Kenapa online? Sebab dah survey kat kedai dan expo mahal lah. Kebetulan owner page Avent tu kawan Ecah and dia duduk UK. Barang-barang memang direct dari sana.

Korang kena rajin survey page ni sebab selalu harga barang dia berubah-ubah. Nak link dia?


Masa Ecah beli harga RM 129. Then, bulan September drop ke RM125. Harga sekarang?? Not sure. Kena tanya admin. Hehehe. So bawah ni barang dia. Tunjuk kotak je lah yer. Malas nak keluarkn dari kotak.



Ada 4 botol. Yang 9 oz boleh pakai bila dah besar sikit. Yang 4 oz guna masa kecik aka new born. Ok, masa pantang takde lah nak kasi botol terus. Guna time nak kerja nanti. Ecah ni ibu yang bekerjaya. Beli lah siap-siap. Lagipun siap ada puting and berus cuci botol. 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails