Friday, April 25, 2014

Tukar Banner Blog

Setelah sekian lama tengok banner blog agak membosankan. Datang idea nak buat banner baru. Jom tengok banner lama yang mana sudah jadi kenangan. 


Sudah agak lama kau berkhidmat. Maka duduk diam-diam dalam hard disk aku yer. So, mana banner baru? Bikin sendiri dari A to Z termasuklah dot dot error tu. Ok, kalau tak cantik uols diam-diamkan yer. Hehehe. Nak google image arrow macam tu tak jumpa-jumpa. Lastly buat sendiri je lah.


Saturday, April 5, 2014

Kelmarin Punya Cerita - Seoul Garden


My first and maybe the last time being to Seoul Garden. Why its for the last time? Maybe because tak menepati cita rasa sangat. Overall, not a good place to spend your money. Maybe Seoul Garden's lover will getting angry on me. Hahaha, chill guys. It's Ok lah, not too bad. Luckily I'd bought the voucher from Groupon Malaysia. It's save RM12.80.




The menu? Ahhh, tak sempat tangkap lah. Terus grep the food and start to cook like a real chef.


My husband awaiting with full of patience. Sabar yer, belum masak lagi ni.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails