Tuesday, March 12, 2013

My Engagement Day by Ecah Shafiee


Alhamdulillah selesai dah satu bahagian. 9 Mac 2013 ecah dah selamat bergelar tunang orang. Apa perasaan selepas bertunang.? Hurrmm jujur takde perasaan apa-apa. Hahaha boleh tak.? Rasa lain je lah kira pergaulan dah kena jaga, perbelanjaan pun dah kena control sikit. Tengok jari ada cincin dan secara automatik terlintas dalam fikiran 'oh aku dah jadi tunang orang'. 


Majlis tunang aku sangat simple ok. Tunang yang jenis budget. Semua sendiri. Makanan saudara mara gotong-royong masak. Baju pula, kainnya beli sendiri dekat Jakel. Kemudian tempah sendiri dekat Kota Damansara. RM70 sahaja ecah tempah tapi sebenarnya agak disappointed bila tengok baju yang dah siap. Sebabnya tak seperti yang diinginkan. Hantaran pula my sister yang siapkan. Oh dan lagi satu lace dan manik yang gorgeous tu my sister dan my mom yang buatkan. Cantik kan.? Ecah takde tempah pelamin. Just langsir dijadikan pelamin dan letak bantal-bantal buat props.

hantaran belah perempuan

version berdiri

version duduk

with adik-beradik

dengan bakal adik ipar

my sister and my abang ipar

dengan bini-bini orang

6 comments:

huny madu said...

dh slamat bertunang, congrats!

combi said...

da tunang..congrtaz!:D

a.z.n.e.e said...

oh bary terperasan, semua tu bini orang... oh oh oh..

kawen nanti sure grand la... :)

Ecah Shafiee said...

huny madu..thanks a lot..

combi : yup dah tunang..tq.!!

akak : baru terperasan eh.? nasib akak masuk..klo x, xde gambor..kahwin nnti sure grand.? sure ka.? haha..akak sponsor boleh la buat grand2..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, selamat bertunang.. hihi

Ecah Shafiee said...

@^^eKaTiKaH^^ thanks a lot yer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails