Friday, October 12, 2012

Halfmoon Darnia dari Darni Heejab


Assalamualaikum my readers,

Hari ni ecah nak share berkenaan dengan shawl halfmoon. Tengah sibuk belek page shawl di facebook tiba-tiba terjumpa page Darni Heejab. Kain yangberkualiti dengan corak manik yang halus seninya. Owner Darni Heejab baru lancarkan first batch untuk beaded halfmoon ni. Jom usha antara warna-warna yang masih available. Kalau dah habis stock don't worry. Owner Darni akan renew stock diorang.


Amacam? Cantik kan? Ok, ada lagi satu ecah nak share. Darni juga ada custom made shawl. Just inform nak corak macam mana dan Darni akan buatkan untuk anda. Murah pula tu kalau beli dekat Darni ni. Terbaru Darni buat shawl dan veil untuk majlis tunang dan nikah. Nak tengok selanjutnya boleh pergi terus ke page Darni Heejab.

Sunday, October 7, 2012

Saya Suka Dress! 1st Giveaway



Assalamualaikum
Sudah lama rasanya Ecah tak cot cet dekat blog ni. Tiada sebab ok. Haha, boleh terima tak alasan ini.? Ok, so di sini Ecah nak join lah giveaway dar Saya Suka Dress. Ouh, comel sungguh banner dia. Eh sekejap, Ecah kena tag dekat 3 orang kawan lah. Siapa agaknya yang bertuah yer.?


Kalau korang nak join bolehlah tengok syarat-syarat dia dekat sini. Oh yer, tarikh tutup penyertaan 21 Oktober 2012. So, apa tunggu lagi.?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails