Friday, June 17, 2011

Si Miskin Yang Pemurah

Sikap dan budaya menderma. Mak aku, cikgu aku, ustazah aku semua cakap kalau nak menderma biar ikhlas. Duit boleh dicari, hati yang suci sukar dicari. Haaa, korang ingat tak ni ayat dari iklan mana.? Pikir sampai dapat tau aku taknak kasitau. Hahahaha. Ikhlas yer..ikhlas..hurm..


























Pesanan penaja : Ikhlas..hati yang suci sukar dicari. Kahkahkah!!


Layankan lawak kartun yang ini juga :

8 comments:

Taufan Bin Ribut said...

bhahhaa..kesian dak tu..

nak tanye.mane nak dapat sofware phothoshop cs5 portable?


Entri terkini :Tetibe lak rindu kat die #jiwang

Watch my video song!!

Ecah Shafiee said...

@Taufan Bin Ribut
kalo google macam ni "download adobe photoshop cs5 portable mediafire"

Darkbatman said...

hahahahaha..ending xleh blah.. adoi..kelakar2.. mane dpt idea wt kartun ne?best!

Ecah Shafiee said...

@Darkbatman
inspired by ain zulaikha..haha

cik husna said...

wah..best2...ikhlas tak die derma yang rm200 tu?hehe...

Ecah Shafiee said...

@cik husna
ikhlas x ikhlas..kne ikhlas kan gak la..xkan nak kopak tabung tu plak kan.? hehehe..

schaze zainn said...

mcm tak ikhlas je tu

:D

Ecah Shafiee said...

@schaze zainn
hahhaha, tepuk dada tnye selera..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails