Sunday, June 26, 2011

Nuffnang Kasi Invitation to Blogger Sports Carnival With City Golf


Wah, lama tak update bog rasa kekok pula nak menaip. So, kita proceed pada agenda seterusnya. Hari tu aku saja-saja lah join kasi komen paling kreatif untuk dapatkan 2 invitation untuk ke Blogger Sports Carnival with City Golf. Wahh, tak sangka pula boleh terpilih antaara 50 komen paling kreatif. Benda ni berlangsung dekat Bangsar Shopping Centre. So, siapa lagi 49 bloggers yang terpilih tu.? Leh la jumpe dekt sana nanti ok.

11 comments:

Zairie Husin said...

eh.. zairie pun dpt jugak.. nanti boleh la jumpe.. hehe

Myvitrd said...

saya juga salah sorang dari 50 tu.. hehehe

zmah said...

Tahniah...

Ecah Shafiee said...

@Zairie Husin
eh.?boleh la jumpe nnti..hehe

Ecah Shafiee said...

@Myvitrd
style..jumpe nnti..

Ecah Shafiee said...

@zmah
mekasih..

Amni said...

saya dapat jugak.. tapi tak pergi la dear... huhu...

Yang menarik,
LAWAK PAGI HARI YANG JIWANG

~~kimz~~ said...

tahniah.. bestnya ade dapat jemputan...

Ecah Shafiee said...

@Amni
eh, x pergi ke.?

Ecah Shafiee said...

@~~kimz~~
best ke.? lagi best kalo dpt tiket wyg free kot..hehe

saiazuan said...

zuan pn dpt invitation, jmpa sana :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails