Thursday, June 2, 2011

Adinda Evans


Kata-kata dari ADINDA EVANS :

"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! thankyou :)"

Psst, pada yang sudi singgah blog aku rajin-rajinlah klik iklan di blog ni yer. Nak buat tabungan hidup.

135 comments:

Anonymous said...

to be honest.. ur name now trending on twitter :) whole world reading your blog.. seen your picture..dont you feel shy? i believe after this.. prime minister will read your blog.. dear.if u cant keep your secret just write on your book and destroy.. u make malaysia frame lack of teenagers morality. n now i rest my case.. u should think twice before writing

kotak hitam said...

memang giler budak nie....

Chempaka Sari said...

hahha... kesian...

Anonymous said...

hai adinda evans. gua mau rasa pantat lu sikit. sikit ja ok. lu tunggu nanti gua datang :)

Anonymous said...

aii silp kmen buknkomen kt sini sorry tuan blog

Anonymous said...

bangga gila da xde maruah..LOOSER

Anonymous said...

adik...utk pengetahuan adik..apabila kita buka keaiban diri sendiri sama mcm kita pon xde maruah diri...jom istighfar bnyk2!

fatin said...

aku umur 20 pon ade dare lagi...

mushroom said...

taubatlah #adindaevans

Anonymous said...

Rasulullah pernah bersabda sebelum wafatnya , "bagi kaum lelaki, takutlah kamu kepada perempuan"

kura kura said...

budak budak skrang..nasihat xnk dgr...cmane a mak ayah bdak nie..nie kalo anak ak nie,ak rejam je... !!!!

Anonymous said...

Adinda Evans ni buat entry pasal budak yang dalam gamba tu.bukan pasal dia.adoi korang ni..hahaha..tak pasal2 dia plak kene.

Faziera193 said...

hahahaha ecah! apsal ko pulak yang kena hentam ni?haha kelakar doh baca komen kat sini.. ko pulak yang tak pasal-pasal orang ingat adinda evans.. haha

ni mesti kes orang tak baca betul2 apa yg ko tulis ni.. terus main komen je..huhu

SoutulMujahid said...

sistem yg rosak mencetak golongan yg rosak!

Anonymous said...

bleh tuhan ttup keaiban kte brmaksud tuhan masih syg dan msih buke peluang untk kte brtaubat...tp ble kte sndri yg bke keaiban kte mknenye dh jauh btol kte dri sisi tuhan...pkir2kanlh...mungking msih ad lg ruang untuk kmbali kpd tuhan..mnx2 jngn smapi ke mati trus mcm ni.....

Anonymous said...

Aku xtau pun ada gadis non muslim dkt malaysia yg buat mcm ni... Diorang lgi bermaruah kot... Lgi tinggi harga diri.. Aku tau rmai gadis yg xde dara.. Byk bekas2 ratahan org.. Apa mcm? Pemimpin2 malaysia ade rasa tercabar x nk betulkan keadaan ni?

Anonymous said...

ala now days dare ke x bukan nye ukuran kebhagiaan. lagipon kn doktor ckp. dare tu bukan boleh pecah sbb *** je. bnyk lagi care len~ n perempuan zaman skrang pon bkn nye mcm zaman dlu dok kat ruma je. la ni siap men futsal karate bagai~

Anonymous said...

Kamu nie menjatuhkan maruah seorang perempuan....

Anonymous said...

adus korunk semua ni dah salah comment blog orang ni....... yang budak ni tulis pasal Adinda tuuu.. tuan empunya blog ni bukan Adinda laaaa.. stop la hina dia.... NAH! ni haaa blog SI ADINDA tu.... bacalah lah puas, comment lah puas2.!!!!

http://milanomonstaa.blogspot.com/2010/12/kesah-ape-aku-bukan-virgin.html

sheshe said...

hahaha....
cian kudut ku.

2 la, wat lg p0st yg k0ntr0verSIAL ;p
kpda yg nk k0men.. sila bc n faham dulu ye sebelum mmberi huja2 bernas anda.

tq =)

Anonymous said...

adik, baik delete je post ni, takpun kasi edit skit. tulis link dia skali. sebab orang yang baca kat sini main boh jek. depa ingat adik yg adinda ni skrang. tak pasal2 je dik oi. depa ni plak bukan nak baca betul2. bengong! hoi sebelum nak maki caci orang, baca lah betul2! suke suke hati je mulut bapak kauorang je.

Anonymous said...

Tunjuk tetek ko skit bleh ark ? Aq nk isap skit... msti sdap en ?

Nazrin Saad said...

Boleh tanya tujuan publish entri ini?

Tujuan aibkan orang?

Berzina dosa kan? Aibkan orang macam mana pula?

Sekian. Wasalam.

Afifah said...
This comment has been removed by the author.
A Girl Like You said...

Setuju dengan Nazrin Saad... =)

Jgn hentam, mmg die silap, tp umur die baruuu 14... kita yg da dewasa ni patut lebih waras, cari penyelesaian bukan hentam...

Anonymous said...

mg la rmai owg da xder dare ..
tp sper yg sgup mbuka aib sndri ..
wlaupon ko da xdre tp smpn la rhsia ko uw ..
jgn nk kcoh2 kt blog ..
tgk smue owg da tw..
xmlu ker ??

Anonymous said...

da maen sblm kawin, ade maruah diri?

en. ugie

M.Nazri Othman said...

ini orang giler la
apa punya perempuan dah

Anonymous said...

bangga giler minah nie xde dara, klau rasul hidup zaman nie, aq x tau ler nasihat ape bginda bagikat kau, smpai bngge sngat hilang dara, maruah terjaga ke mcm tu, astagfirullah...................

Anonymous said...

the world had been westernise, she should be ashame of herself. not to be proud of it as an Muslim.
as muslim, she shouldn't announced that she lost her viriginity.

Anonymous said...

at least show some respect to your god who gives you the opportunity of a lifetime as a ticket to watch the most magnificent show on earth!

Khairiawani said...

dik. memangla takde orang nak post cmni. bukan dorang tak nak jujur ke ape yang macam adik ckp ni. tapi jangan la sampai public bercakap pasal kte. dik memang dah takde ape ape. tapi family adik, saudare mare adik macam mane? fikir la perasaan dorang. adik wat cmni. ayah adik yang menanggung smue ni. tak kesian ke dik kat ayah adik? yang sudah biarkan. jangan nak buat cmni k. tak elok.

Khairiawani said...

@Khairiawani

"kalau die bce la kan. heeeeeee. tak jumpe die. lepas kat sini plak. MAAF TUAN BLOG"

Anonymous said...

adik oit akk umo dah 27 ade dara lagi ... in case kalau tak kawen sampai ke tua pon insyaallah akan tetap jaga benda yang satu ni .. ape nak jadi ni . ish ish

Anonymous said...

dia faham ke tak maksud maruah diri tu .

Anonymous said...

kalau ia pun nak jujur , berpada2 lah . fikirlah dlu sblm nak tulis dlm blog pasal nih . if nak jujur sekali pun , gunalah bahasa yg elok . tgk skrg , #adindaevans dah jadi trend dlm facebook , twitter dgn blog . semua org dah tau . bak kata pepatah , "nasi sudah menjadi bubur" . maaflah , just bg advise je .

adlina adliyanti said...

kesian tuan punya blog..neway jaga la diri kita baek2..:)

Anonymous said...

baru 14 tahun. budak lagi ba tu, syukur lah ada juga orang mau FUCK kau

Anonymous said...

ko ni muka dh la buruk perangai lak buruk...hahahahaha...sape la yg bangang sgt nk kat org muka supe tong sampah mcm ko tuh....hahahaha

Azlan Bin Abdullah said...

wait.. how can u even call that "ade maruah diri?"
patut u should add... maruah diri diambil... itu baru btol kalau nk wat blog mcm ni

Miss b said...

da la x cun.

xde dara

pity her lah!

heh :)

Anonymous said...

AKU RASA MUKA ORANG BATAK PUN LAGI LAWA LA..
HAHAHAHA
BODOH MUKA HUDUH.. BANGANG XDE DARA MENGAKU..
KASI LANCAP LU KASI JILAT LA BABEH

Anonymous said...

Adinda Evans ,

Jangan guna perkataan 'maruah diri' kalau tak tau maksud sebenar. Awak masih muda, masih boleh berubah. Kenapa buka aib sendiri? Awak bangga dengan apa yang dah awak lakukan?

Sabda Rasulullah S.A.W. bermaksud: Wahai sekalian manusia yang beriman dengan lidahnya, (namun) belum masuk iman ke dalam hatinya. Janganlah engkau sekalian mengumpat orang-orang Islam dan jangan membuka aib mereka, (kerana) sesungguhnya orang yang membuka aib saudaranya yang muslim, maka Allah akan membuka aibnya. Dan siapa yang aibnya dibuka Allah, maka Dia akan membukanya sekalipun di dalam rumahnya. (Riwayat Muslim, Abu Daud dan Tarmizi). Adalah tidak diharuskan untuk membuka dan menceritakan aib orang lain ataupun aib diri sendiri kepada orang lain.

Ramai kasihkan awak, sebab tu mereka tegur awak. Semoga mendapat petunjuk dari Allah s.w.t

Anonymous said...

mengapa? mengapa? mengapa?

bodoh x bertempat..

akram mazlan™ said...

ang buat jatuh maruah diri dengan family ang ja.kami yang satu bangsa & satu agama dengan ang pun malu.
bangga sangat dok romen merata..byk lagi benda lain yang ang boleh bangga..murah sangat la maruah diri ang tu..i repeat.murah sangat!..

Anonymous said...

wow... pelik laa ko nie... lantak la... kubo masing2.. lau maen pon senyap2 laa nie abis gempak sampai masuk MHI... Up to you...

strankfunk said...

aku bagi nasihat skit la... better ko buang statement ko... Sekarang tgh gempak nie sampai sharizat tau dlm MHI.. aku bukan aper... Sian makbapak ko laa.. at least maruah ko dh out jaga laa nama depa eks... Aku pon x laa baek sgt tp ko xyah laa promote ketidakdaraan ko.. pikir laa sendiri eks...

Anonymous said...

bodo ape.tau hidup nk sedap je.mak bpak dia dlu nk besarkan dia ssh.mcm ni kau balas jasa mak bpak kau?

Anonymous said...

yahhhh! aku dpt cari budak adinda punya blog. ni dia..http://milanomonstaa.blogspot.com/

Anonymous said...

adik, semua org penah wat silap...tapi jangan la kita nak buka pekung di dada pula....biar la kita sama2 bertaubat dan baiki kesilapan yang lalu.

sugar2 kapas strawberry said...

bangganya ko dik dah takde dara.ape yg nk dibangga sgt.berdoalah byk2 dik

sugar2 kapas strawberry said...

erkk.ni utk adindaevans ye tuan punye blog

Anonymous said...

haha .gud job ! thniah ye dik sbb bangge diri tu tkde dara

rosliza rubee said...

dear read this....
http://harianmetroll.blogspot.com/2011/06/metroll-gossip-blog-adindaevans-hanya.html

Anonymous said...

Bangge ah???dah hilang dara??

Anonymous said...

kesian la...dia xdak bimbingan dalam agama...dan yg korang ni kutuk dia apasal?dalam islam ada ka soh kutuk org??korang pon sama bdosa..kata kat org plak...

Anonymous said...

pantat busuk

Anonymous said...

ehm , pray to your god ~

Anonymous said...

Aish,kesiannya :(
Sedih pulak aku tengok dye ni,mak bapak tak ambek kesah pasal dye ke?? hmmmm

Anonymous said...

haram...
kou igat maruah diri dipandang tinggi ker...
tuk golongan akal seperti kou ialah...
tuk pandangan msyrkt maruah diri kou bgai mana??
pikir lah wei.....

Anonymous said...

Hi. I'm a 20 years old girl and I am very ashamed of myself to see that there are people like this. If you're non muslim then it's fine. BUT even the non muslims don't brag about losing their virginity. Don't you feel ashamed? The whole Malaysia knows about this and maybe outsider will know about this too. You're putting our country into jeopardy. How would our country would recognize itself as a muslim's country if there are teens like this? Is this the youth of tomorrow would be like? Every parent should take good care of their children. Aware them with these things as they are only babies when it comes to s**. What has the world become to? masyaallah. I hope this girl will learn her mistake.

HazHand said...

wahahahah! wei,ko copy ayat die eh?? aku gtaw die...lallala!~
komen la kt blog aku wei!! grr

Anonymous said...

Heboh satu dunia dah pernah main,itu ade maruah ke?Perlu ke pun?

Ecah Shafiee said...

@HazHand
lalala..jap, aku singgah..

farhan said...
This comment has been removed by the author.
jaya jr said...

da kene tebuk cakap ade maruah lagi..cam gampang je

Anonymous said...

In my opinion, I think the owner of this blog should remove this post. As she has already removed this post and even delete her blog. Dia dh membuka keaiban dia, so rasanya tak perlu nak menambah keaiban dia lagi kot? Doakan dia mendapat hidayah sudah guyss, tk perlu beri comment yg tk psl psl kita dapat dosa. Chill ==,

Ajim said...

keluar anak esok2, campak dari tingkat 5...

Anonymous said...

aku nak sebar kat group aku mengisahkan tentang kata kata seorang "BITCH" macam anda

ingat kau da bagus ke ?

miss rainbow said...

actually, we can blame it on the technology..fb,blog,twitter n so on,buat everyone sebok nak expose diri sendiri(in a weird n funny way)..social network won't bring any harm if u know how to use it wisely(too bad kids nowadays don't)..
senang cite camni la...budak2 skolah..xyah sebok main fb ke blog ke..bkn korang perlu pun kan?

then again.its juz my personal opinion.

Anonymous said...

mungkin dh ramai p'puan xde dara tp i2 x b'makna kite kena ikut dorg yg xde dara 2.. diri kite, kite sendirila yg kena syg & jaga diri kite sendiri sebaik mungkin.. ape2 yg jd, kamu sendiri yg kena tanggung akibatnya igt 2.. org lain hnya boleh b'simpati & menasihati.. itu pn apabila mengenangkan pesanan t'akhir Rasulullah.."bantu sesame kite umat islam apabila beliau dh xde nnt.." bkn nk jg tepi kain tp, tue Amanat Rasulullah mmg dh jd tanggungjawab kite sebagai umat islam.. jgn di ambil ringan.. Rasulullah dh xde disisi kite dh.. Lg 1, dgn pengakuan jujur kamu 2 xkan diberi ape2 pingat malah kesan buruk pd diri kamu sendiri.. kalau kekasih kamu buang kamu kelak iatu kamu b'pisah, lelaki lain mesti fikir b'kali2 utk m'peristerikn kamu.. b'taubat sebelum t'lambat..yg dh b'lalu tetap dh b'lalu buatla apapn xkan mgkn dpt mengubah pape dh.. jadikanny sbg pengajaran.. sila taubat Nasuha.. apabila kamu x mengulangi kesalahan tersebut hingga ke akhir hayat kamu, insyaALLAH ALLAH dh menerima taubat kamu.. insyaALLAH...

Anonymous said...

MALU LA SIKIT DAHLA MUKA HODOH, PERANGAI PUN HODOH....BERUBAHLA WEI..

Anonymous said...

Bila org menasihati melawan kate mcm2 kat blog kau siap suruh kami faham2 lg.....susah sgt ke? kami bkn suruh buat bkn2..KAMI HNYA HARAPKAN KAU BERUBAH.. kau peerlu BERUBAH..kau hnya perlu cakap aku akn cuba sekuat tenaga aku untuk berubah.... that's all..TITIK!

The golden fairy said...

Kpd yg bg positive advice kt budak tue terima kasih..she's too young...kekasaran cuma akan buat dier jd lebih memberontak and kpd yg komen secara kasar n merapu tu seblm nk betukn org lain betulkan diri sendiri dulu.klo anda tu bagus sgt akhlakntak mungkin anda akan tegur dia dgn cara yg kurang ajar mcm tu.sy percaya klo rasulullah sendiri pun baginda pasti akn tegur secara lembut dan verteraskan jalan mendidik bukan MENGHUKUM melulu...

Anonymous said...

Saya bukan nak judge kamu dan saya juga tak sokong ngan perangai dorang nak hebohkan tentang kamu tapi yang afdhalnye kita sbgi manusia yang bermaruah tak perlulah nak tulis tentang dara kamu yang suda tak ade. bagi yang suka sgt nak heboh itu pula yang afdhalnye tak elok memburukkan orang lain. sememangnye orang itu suda tercemar jgan lah kita cemarkan lagi orang. Nabi Muhammad S.A.W sendiri tidak pernah memburukan maruah orang2 yang tak suke die. tapi ape bole buat kan? selame aku hidup ni. orang2 kite(Malaysia) mmg suke jage tepi kain orang. kain sendiri pun nak orang jage ade hati nak jage kain orang. same je macam kes anwar ibrahim. tak malu ke nak tunjuk body perempuan tuh dalam berita? budak bawah 13 tahun pun tgok berita la kawan2. aku mmg x pernah nak berpihak mne2. tapi untuk keadilan aku terpakse saksamakan comment2 yang ade antara masyarakat dan juga Adinda Evans. Ingatlah kata2 ini "Setiap manusia membuat kesilapan, Selagi ade masa. bertaubat sebelum terlambat" dan kata2 itu aku tak tujukan untuk Adinda Evans tetapi aku tujukan untuk SETIAP MASYARAKAT yang membace dan mempunyai perasaan marah terhadapnya..

Anonymous said...

jika korang nak komen tetang komen yang dipostkan pada June 4, 2011 2:11 PM.. pggl saja saya LEE. ( tak perlu tau name penoh )

Anonymous said...

aiii bangang gilerr kw nehh ! pehal bggaaa sgat xda dara haa ?! memalukan prempuan !

Anonymous said...

everyone makes mistake.
Whtre you trying to point out here? dia dh delete post tu kan? if all the bloggers cerita kt blog dorg cm ni, lg tersebar lah cerita ni. and cause org lg rmai tau. she's only 14, n has a long journey to go. mybe you buat mcm ni nk sedarkn org lain, at the same time you jatuhkan dia, bangsa kita ok. (i knw she alrdy did it to herslf). Just dont point out her name or at least, her pict. Org lain dh byk buat mcm tuh. Kesian. Masa depan dia..

Tuhan kat atas sana maafkan umatnya yang berdosa, kenapa kita yang tak seberapa ni nak insult umat Allah yang lain? Kita patut samasama membimbing dia, tulis artikel yang boleh menyedarkan dia. Cuba kalau dgn semua ni, bg tamparan kt dia, smpai dia rasa nak bunuh diri. Tk berdosa ke kite? Kita semua ni pun tak perfect mana, kalau nak ckp memalukan perempuan, confirm ke kita ni tak memalukan kaum? Cara kita? Tatasusila kita? Pergaulan kita?

Im sorry if Im wrong too. But well you shd think on her side jgk. Kayh? Tke cre, n happy blogging.

Anonymous said...

aku x paham... spe yg xde dare nie??? adinda evans or pompuan dlm gmbr tuu?

Anonymous said...

dah xde dara ke??aduyai...zaman tgh seronok kan dik...phm sgt...nanti sampai time ko nak kawen, baru la ko taw cne ye..agak2 ade ke laki yang trime ko...kne pk tu..lg satu, pempuan xbgga kowt bile ilang dara before kawen..bkl suami ko blh trime ko kalo ko sedar n insaf ko pnh terlanjur...tapi ko nie mcm xcited n bgga sgt dok gempar satu dunia yang ko ilang dara..pe kess...adei..bdk zmn skrg..taw mak bpk ko sdey dorg...gue sdey ade org mcm lu..gue pon xperfect sgt..tapi kalo dah wat silap, taubat la..bkn membangga..tq.

Anonymous said...

ni la orang kita..pantang kua berita sensasi sikit..siasat la dlu berita ni betol ke x...ni trus nk bg nsihat, ktukan..ape dah..

ni link utk cerita y btol..
http://harianmetroll.blogspot.com/2011/06/metroll-gossip-blog-adindaevans-hanya.html

pirrahhh....

Anonymous said...

kurang didikan agama...

Anonymous said...

at this very young age, this girl has spoiled her future and self pride by exposing off about her losing virginity...and this damn girl proudly saying that it's not the big matter to be honest about losing virginity...such a typical moron girl

Anonymous said...

bodo punye pompuan..msti ko ni kurang kasih sayang mak ngan bapak ko kan??

redzuan said...

memang sekarang ramai sgt perempuan takde dara. Belum kwin da kena tebuk. lepas tu laki yang tak bersalah yang kena brtnggungjwab

kesimpulannya senang je. sebelum nak kahwin dengan seseorang perempuan tu. suruh perempuan tu sumpah laknat dengan Al-Quran. mmg perempuan tu tak boleh menipu. kalau menipu jugak sekejap je Allah bagi azab .

Apa itu Demokrasi

Anonymous said...

Maruah diri? Maruah diri kau dah melayang,kak...

Anonymous said...

kalau org yg ade DIDIKAN AGAMA xkan ckap cmtu.. DOSE TETAP DOSE... knape mesti nk ikut org.. ikut pkara yg x elok.. KNAPA? org2la.. diri kite, diri kitela... abiz 2, kalau ramai yg b'paling drpd agama islam kamu nk ikut jgk ek dan samakn dgn org lain jg? SMPAI KE HATI KAMU NK BT CMTU? kalau x syg diri sekurangny sygila agama islam.. HORMAT!!

Anonymous said...

http://harianmetroll.blogspot.com/2011/06/metroll-gossip-blog-adindaevans-hanya.html x klakar langsung tp biadap sanggup m'gadai maruah masyarakat krn ingin mengejar populariti!!!!!

Anonymous said...

alahai kalau btl smuanya utk filem asal x privacy je blog 2.. sukati je.. lawak x b'maruah!

Anonymous said...

Bila ditanya apa pendapat Amir Raja Lawak tentang komen melampau yang ditinggalkan di belog Adinda Evans Amir berkata;

"Ini lah point filem Aku Dah Maen. Nak menunjukkan dan membuka pekung bangsa Melayu kita yang suka menghukum tanpa usual periksa. Dalam filem ini ada kami paparkan masalah Melayu suka sangat mengherdik dari mengajar. Lepas tu perasan diri mereka ahlil syurga pada masa yang sama guna perkataan kesat. Filem Aku Dah Maen mungkin sebuah komedi tetapi ianya komedi berat penuh dengan makna tersirat"

Ya Allah... tolongla sukati je.. mmg ckap ikut sedap mulut.. x b'etika langsung sanggup m'jatuhkan maruah bangsa sendiri.. maruah bangsa melayu demi mengejar populariti.. x fikir ke masyarakat xkan melatah x tentu pasal kalau ianya b'tentangan dgn hukum agama.. ini lebih kpd tanggungjawab bkn m'jaga tepi kain.. patutnya b'bangga krn bangsa melayu mengambil berat, sanggup m'buang ms komen kat blog ni demi menyedarkan dan m'bentuk adinda evans.. masyarakat melatah adalah tindakan MANUSIA NORMAL apabila melihat & m'dengar p'kara yg tidak b'maruah.. ckap2 byk pun x guna fikir2kan la.. org buat la filem yg m'banggakn bangsa melayu bknnya m'jatuhkan bangsa melayu... HAKIKATNYA BANGSA MELAYU BKN suka menghukum tanpa usual periksa, mengherdik dari mengajar, Lepas tu perasan diri mereka ahli syurga pada masa yang sama guna perkataan kesat... XDE MAKNANYA MN ADE ORG YG PERASAN JADI AHLI SYURGA GUNA P'KATAAN KESAT.. SUKA2 HATI JE CKAP MCM 2. XDE ORGLA YG NAK PERASAN DIRI BOLEH JADI AHLI SYURGA.. NNT AMALAN KE CAMPAK KE MUKA BALIK TAU X.. BANGGA MELAYU, UMAT ISLAM X SEBODOH ITU JADI TOLONG JANGAN BURUKKAN KAMI LG.. MAAF JIKA ADE YG TERSALAH...

Anonymous said...

Org baik2 mmg xkan perasan jadi ahli syurga...kalau ade yg perasan tue maknanya dia bkn org baik2 la 2.

Anonymous said...

ade maruah diri ape ni???
dalam kain pon nk citer kat org....
da hilang akal ni.....

Anonymous said...

konsepSial punye statement...ade mruah jaga lh...dh xde jgn plak nh heboh2...

Anonymous said...

Tau tak apa. Aku sendiri pun malu eh jadi perempuan sebab ada perempuan lain yang dah malukan kaumnya sendiri. Tapi jangan lupa kalau lelaki tu tak paksa pun, perempuan tu tak akan buat. Tapi, kalau dia orang ada buat liwat dengan kaum sejenis, itu pun dah teruk!

Anonymous said...

jgn bangga berbuat dosa .

Aku bukan Engkau said...

hafis bin humaid bertanya kepada imam ibn al-mubarak:
"aku melihat seseorang membunuh orang lain. bolehkah aku berasa di dalam hati bahawa diriku lebih baik daripadanya?"
ibn al-mubarak berkata: "perasaan itu lebih berat dari dosa orang itu."

Anonymous said...

ni lagi satu 'the next adinda evans'. apa nak jadi dengan anak2 gadis kita sekarang. Tolonglah jauhkan bala bencanamu ya Allah.

http://www.naluri-ini.com/2011/06/puteri-shasha-sedap-cium-mulut-para.html

facebook :
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001218398228

naked photo : http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180178_168792166502224_100001143256580_350069_1748825_n.jpg

Anonymous said...

Kesian kat korang yang kena kencing!!! Hancingggg!!!! Sila baca betul2 sebelum meletup-letup okeh?? Mujur aku baca betul2 kalau tak, MALU SENDIRI!!!!! Ni bukan kes mengaibkan orang.... tapi mengaibkan DIRI SENDIRI!!!! Hahahahaha!!!! Aku nak sambung gelak kat orang yang kuat melatah2 ni..... - Pirate

Anonymous said...

ni lagi satu 'the next adinda evans'. apa nak jadi dengan anak2 gadis kita sekarang. Tolonglah jauhkan bala bencanamu ya Allah.

http://www.naluri-ini.com/2011/06/puteri-shasha-sedap-cium-mulut-para.html

facebook :
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001218398228

naked photo : http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180178_168792166502224_100001143256580_350069_1748825_n.jpg

Read more: http://blogcaripasal.blogspot.com/2011/06/adinda-evans.html#ixzz1Orzwx9Wg

Anonymous said...

Jaga maruah eh ? Kau jaga maruah ? KAU BODOH EH ? KEPALAHOTAK KAU JAGA MARUAH PERGI BAGITAU SATU MALAYSIA KAU MAIN , EH BODOH .

Anonymous said...

kau ade otak ke tak? skrang nie satu dunia da tau psl kau, kau takde rase malu ke? aku tau laa kau jenis bdk yg tak kisah apa org ckp tapi kau nie pikir laa bodoh. kau da tau kau penah maen kau tulis je laa dlm diary kau ke ape ke. KAU MALUKAN MALAYSIA JE TAU. lain kali nk ckp tuu, PIKIR DULU GUNE KEPALA HOTAK KAU TUU BODOH! kau bkn malukan negara je, kau malukan agama je! ee, aku pon tak tau nk ckp ape. apa dah jadi ngan kau? Kau tau tak kau baru buat maksiat? MAKSIAT WEYH!! haih, harap laa kau insaf. Last but not least, PIKIR DULU SEBELUM NK BUAT BENDA 'tut' laa BODOH !! Tuhan cipta otak kau taknak gne !! manusia jenis ape ahh kau.

Anonymous said...

Kecoh la budak ni, dah la budak2 lagi entah tetek ade lagi ke tak. Dah main pun kecoh sana sini. Gelabah betul la. Tak payah nk malu kan diri lah sial, mak ayah kau besar kan kau utk hidup dkt bumi ni utk kau malukan diri diorang ke? Agama tak ada ke sial, nama pun bajet mat salleh habis la. Muka dah la pecah rumah. Tak sedar diri la budak ni.

Anonymous said...

wei pompuan,klau lu xkcoh psl pntt lu..sume org x bsing laa..bleh pegi mampos sma lu pnya pntt..muka mcm monyet kne lnggr lori arak..

Anonymous said...

terbaek la lu, teruskan adinda evans

Anonymous said...

dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi. dinda.. bangga.. dirinya tidaklah suci.. hang pelaq!

Anonymous said...

tak perlu lar nk bangga sai 2..xda spa pon nk tompang bangga..tobat la..neraka derr..dunia niy sementara ja..gua bkn nk tnjok bek r..tp sesma islam kna saling memperingati..

Anonymous said...

mo fo

Anonymous said...

lu langsi.lu mati..gila ka weh nk ckap sai maruah..lu ada maruah ka?? haha.. bt cmni pon nk ngaku ada maruah lg..mmg xtw malu..

Anonymous said...

Huh, Confirm masuk Hell... so, buhbye... BTW, adinda. Kau dah murah. So, apa lagi yang kau ada? Maruah tu masa ada dara lah cik kak woiiii! Ko ni baca Quran ke tidak. Muka selamba poyo je. Even I seorang model pun, I tak jadi mcam you. Murahnya...

Sue said...

sahabat2....
kenapa tidak ambil pengajaran dengan apa yang sudah terjadi?
actions speak louder than words...
kan...
memang betul ape yang adik adinda evans buat tu memang salah...
tidak dinafikan...
tapi jangan salahkan dia...
please...
jangan hina dia pun...
kata-kata yang dilontarkan kepada adik ni biarlah seperti air yang mengalir dan asap yang berasap supaya dapat meresap ke dalam hati dia...
doakan adik ni dan keluarganya dapat hidayah ye...
kalian tak risau ke...
siapa pembimbing anak2 kalian masa hadapan jika kualiti moral penghuni dunia sebegini teruk dan cara kalian mengatasi masalah ini hanya bermula dengan cacian dan makian dan kemudian melupakan masalah ini...
????
fikir2 fikirkanlah...

jangan sampai cacian dan makian yang anda lempar kepada orang lain terkena pada diri sendiri..

seperti meludah ke langit...

Beautis blog said...

dunia2..terok la mcm nie..

lemana lemano said...

aku confius la..korang semua ni marah kt sape sebenarnya??..kat adinda evans ke atau kat tuan blog??..ntah la..

Anonymous said...

astagfirullhalazim..........

Anonymous said...

aii..geram lak ak dak ni..ske memantat btol..ayt nk jage maruah konon..tp da hncurkn maruah sndiri ngn ayt2 mcm tu..geram2..xdpt xpe..kalau dpt..rabak l ko...

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

woiyt...
setan pukimak...
asal ko ni bangang sngt???
ko ni islam ker kafir setan pukimak...
sedar skir oiyt...
kiter ni islam...
buat ler mcam islam...
ko ni ader maruah pun setia lgi mcam pukimak...
ko ni pantat...

Anonymous said...

woi...pantat ko besar sangat kerrrrrr.......bajet x de cipap........betina.........x sdar malu kat orang ke..

taubat la anda sebelum anda ditaubatkan di dalam penjara..

lastly.. FUCK..

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

org negro pun x cam tu...

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

negro nasrulhaq!!

Anonymous said...

dasar peteng...x guna....pondan..........cibai....dare ko dah pecah ke...peteng


lastly......peteng in world

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

for your information negro tu haq!!

Anonymous said...

Amirah Izzati Binti Abdul Hamid 1 Khaldun.... Teluk Intan.......peteng pondan...berjuntai

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

selain tu,....
ader AYAM/TONGGEK!!

AMIR IZZAT ABD HAMID said...

dah..dah..
ku tutp fine...

Lagubestbest said...

Tu blog lawak lah. Why so serious??

Anonymous said...

anda pernah baca al-quran....cuba baca...ckit....je.

Anonymous said...

aku umur 60lebih ada dara lagi.

Teyha said...

gila pew si budak adinda evans ni?? x tkut msuk neraka ke ?? gila punya orang.. lol...

Anonymous said...

xprlu kot buka aib sndri..
fikirlah sndri~

Anonymous said...

eh? bf dia dlm blog ni: http://rajacopypaste.blogspot.com/2011/06/gambar-adinda-evans-girlfriend-daniel.html

yg ni ke? https://www.facebook.com/profile.php?id=100001702244460

artist katenye? XDD

xcool~

smoochiee_poo said...

cari publisiti...

sarah said...

you know what? i think any blogger yang post entry tentang evans juga sama seperti 2x5. perlu ke dedahkan aib orang? don;t you think it just like menggalakkan lebih banyak komen yang bukan-bukan.

so, what's the best way to express our sympathy?

send adinda evans bits and pieces of nasihat personally.

poor evans.. poor other bloggers..

Anonymous said...

hhahahaha...muka padan dgn prangai..sma2 hodoh n bodoh

Anonymous said...

actually btoi jgak ape dye ckap.....dye brani buat pengakuan....tpi dia mmng sial..haha

Anonymous said...

sudah2 la tu..blog die pn dh close...aku bkn sokong die,lg xsuka ada tp mgkin die dh mnyesal dn bertaubat dgn perbuatan die tu.....admin pn ptut dh delete post nih...xelok aibkan orang,tambah lagi sesama kita islam,..klu untuk jdkan iktibar pn ade caranya...aku nk terangkn mksd mendalam ttg bab aib pn ssh,sbb aku bkn ustaz ke ape,org biasa je....

meh aku kongsi sket maksud aib yg aku mksudkan tu : http://mamaloveu-basma.blogspot.com/2011/04/mengaibkan-orang-seronok-ke.html

p/s:renung-renungkanlah..

Anonymous said...

http://13dfgsdfg57.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails