Thursday, May 19, 2011

Fatin Liyana Vs Cik Epal in Project X By Annas Easkey: Muslimah 3rd Round


Bukan aku nak lagakan diorang tetapi just entry memuji picture diorang dalam AnnasEaskey Photography. Dua-dua sangat cantik tapi Fatin Liyana sangat-sangat sukar ditandingi lah kan.? Jom vote diorang. Nak vote Fatin Liyana dekat SINI dan Cik Epal dekat SINI. Setakat ni, FL dah dapat 3,566 votes dan CE pula dah dapat 1,678. Fatin Liyana memang ada gaya Muslimah betullah dengan muka dia yg sincere gila. Cik epal pula dengan muka innocent. Good luck to both of you.

Apa kata Fatin Liyana dan Cik Epal??




8 comments:

cik EPAL said...

hahahahaha thanks 4 this entry. tapi kalau nak lawan FL memang tak dapekkk ah. menang tu tak lah. sebab tahu dah tak menang. hehe.


btw, thanks :)

Ecah Shafiee said...

@cik EPAL
no problema!!

c.i.k.a.m.i.e.a said...

bila nak jadi cantek pun tak tahu =(

Ecah Shafiee said...

@c.i.k.a.m.i.e.a
bile makeup cntik..insyaallah..lg satu, bila kahwin nnti..mesti cantik..xpe, jnji kite cntik di mata suami kite nanti..itu yg penting..

Farhanah Mokthar said...

hopefully both cik epal n FL akan menang sebab dua2 pun cantik :)

LindaRahim said...

suke tgk Fatin Liyana...n suke bace belog Cik Epal...

Norman Collections said...

all the best to both of them from http://norman-collections.blogspot.com.

Norman Collections said...

all the best to both of them from http://norman-collections.blogspot.com.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails