Saturday, March 12, 2011

Tarikh Keputusan SPM 2010 | 23 March 2011

http://3.bp.blogspot.com/-BFOKr74Ik-s/TVZDo39Dt-I/AAAAAAAAAvI/yPBZdbtr1gU/s320/Logo-SPM.jpg

Amacam.? Cuak tak.? 23 March 2011 ni keluar resultnya. Rilex, rilex..Aku paham situasi korang yang tengah berdebar-debar tunggu result SPM. Sama je macam kitorg yang tengah tunggu result exam dekat U ni. Perasaan dia sama je. So, harap-harap bersabar and to my bro selamat lah yer walaupun angah tahu kamu mmg tak study. Hahaha, apa lah nak jadi kan.? Tunggu je la result nanti macam mana yer.


Teringat time dulu-dulu pergi amik result SPM. Pagi-pagi gerak pergi sekolah then tengok ada yang tengah happy lagi-lagi yang kalau result gempak-gempak terpampang dekat notice board. Tahniah!Tahniah!Tahniah! Hebat sangat. So, good luck to all student. Pesananku di pagi hari ni jangan lah sebab result SPM ni down korang pun turut down. Takpe, future ada peluang lagi. Cuba cari kelebihan diri korang tu k. Wahh, dah macam kaunselor di pagi hari sedangkan hatiku ini bergelora dek kerana FYP. Ok FYP!!

5 comments:

Encik Blogger said...

nerbes nerbes.. eh silap.. EB tak amik SPM.. hehehe

pakteh wawan said...

ingt plak malam sblm result kuar hehehe .. nice to meet u kreatif blog hee follow u

teratai said...

perasaan berdebar tu biasalah semua menghadapinya!time kawen pun b'debar!

SPM RESULTS 2011 said...

When will SPM 2010 results come out? This question is probably the question most asked in the entire country for the past month. Speculations put it as 21st February 2011, and it didn’t came true.

Anonymous said...

Ya Allah ,Enkau kurniakan lah result SPM yg cemerlang kpd aku dan rkn2 sperjuanganku yg mgmbil spm tahun ini .... Amin ...... doakan kami jgk yea !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails