Tuesday, March 1, 2011

Kisah Aku dan Maxi Skirt


Wardrobe.? Ok, haruslah korang tahu dengan istilah perkataan wordrobe kan.? So, nak dikaitkan dengan entry aku kali ni haruslah baca sampai habis. Bergaya.? Up to trend.? Oh, malang sekali insan yang bernama Noor Aishah Shafiee ini. Siapa dia.? Pemilik blog blogcaripasal lah kan. Kenapa aku cakap aku malang.? Because aku tak tahu macam mana nak bergaya and i feel a lil awkward bila aku mula mahu mencuba sesuatu style. Why.?

  • Kekok is the main point
  • Tak kena dengan susuk tubuh yang kurus melidi
  • Dikenali dengan gaya bersahaja di kalangan rakan-rakan
  • Tiada perasaan confident mahu pun overconfident

Ok, so itu adalah reason-reason kenapa aku rasa aku out trend. Banyak corak pemakaian aku ni bercorak playsafe. Just jeans and for the top tshirt. Kalau nak lagi nampak ada gaya sikit cover up dengan sweater. Sweater bukan yang gedabak tu but yang agak mengikut trend. Hahaha, dush3 sebut pasal trend pulak dah. So, kat sini aku ada main sikit photoshop dan menghasilkan beberapa gambar super imposed. Tak berapa nak super lah sebab aku memang dok gelak sorang-sorang sampai terguling-guling ni. Korang nak join aku gelak sekali.?





Hahahahahaha.MAXI SKIRT.??NO

30 comments:

shida rashid said...

ecah!! why dont u just try?! i think sangat comel la kalau ko pakai skirt. serius!

alinac lover said...

heheh :) try ah!

IftiMonstaa said...

kikiki! tapi okay gk la pakai mxi tu :)

♥ Ana Joe ♥ said...

hehehe...comel perr.klu nk bfesyen ni kena berani..

ahfat said...

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

ko pakai kat class, aku bg hadiah .

ecah said...

@ahfat
kau mmg kejam!!

alexa yussida said...

okila awak..sopan ayu gitu:) try je..awal2 mmg kekok..lama2 dah biasa la n xyah takut org nak judge..bia Dia je yg judge:)

Nava.K said...

I think maxis are great as long you know how to mix and match the colour, just make sure both are not floral, either the top is plain or otherways.

Maxis are pretty decent too, I wear some to work

ViNN said...

ok la tu cah...try la sekali sekale..gi kelas..

ecah said...

@ViNN
idok mawunye..tengok si fatta dah warning kat atas tuh..

ikeen said...

style wat....ko kecik..lagi suai pakai..huhu

idAti mALek said...

ok je tngok~

munGe سلواني said...

weyh...siyes cun weyh..jom pki skirt sme2 nak..ngahahahahha

Faziera said...

try la pakai...aku nak tengok..
dah tiba masanye cah!! hehe

P0polita said...

cube try dulu.. teringin nk tengok yg real.. ekekek

nub said...

hahah. adehh....

eqhaZIN said...

teringin kot pake maxi skirt!
haha.

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

try la beb.. hehehe

Cik Yana said...

Hey cik Ecah. Yang 1st dengan 2nd tu cute la pakai dengan skirt. Try la. Cik Yana pun nak try. Tapi dengan ketinggian 155 ni rasa macam skirt tu akan jadi penyapu lantai je. Hahhaa~

mrs.sabri said...

hahaha..memang kreatif la dik..semua skirt2 comel2 belake :)

ecah said...

@Cik Yana
ape kte CY try dulu..hhehe

senydream said...

sangt comel la...:)
mcm dh btoi2 x nmpk cm impose pon..try la..

ChoCoLieTa said...

ecah try je..lawa 2..tak tpu;)

Fathiah Hamim said...

i think macam looks good je on you! tak tipu!

Aen said...

try jerk...alongkan de byk skirt..pakai jerk..try..nad tu kurus melidi pakai skirt lg cun pe..kamu ni..

Anonymous said...

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

ko pakai kat class, nnt ahfat bg hadiah.

yg ikhlas,
al-ugi si kacak

ecah said...

@Anonymous
bongeknye ugi..ko xnak kasi aku adiah gak mcm ahfat kasi.?

Anonymous said...

xmo...nnt ahfat yg bg...

aiza abd rahman said...
This comment has been removed by the author.
Robinhqae said...

ok la tu cah...try la sekali sekale..gi kelas..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails