Wednesday, March 30, 2011

Jackie Chan Dead.? Ok, Sila Nangis Semua Peminat Jackie Chan

Jackie Chan not dead

SiAnakKecil : Ecah, Jackie Chan dah mati.
Ecah : What.? Rumors apa malam-malam ni.?
SiAnakKecil : Tak caye pergi Google lah.


Ok, dengan tergesa-gesa aku google. Perghhhh, taip je nama Jackie Chan, related words yang hot sekarang ni tersenarai macam kat bawah ni. Dalam hati aku, OMG!! Takkan kot. Tiba-tiba je ni dah lah aku tak puas lagi tengok aksi dia. Last aku tengok cerita The Karate Kid. So, sila nangis sekarang pada peminat-peminat Jackie Chan.



Woit, sabaq dulu no. Mana ada Jackie Chan mati lah. Rumors je tu. Walaweehh, cuba korang tengok link forum ni. Benda ni dah heboh sebelum ni. Tengok tarikh dia. tahun 2006!! Lama gila dah kot and ni apesal lak nak digembar-gemburkan balik ni.?

http://forum.ebaumsworld.com/showthread.php?t=117570

Ok, sekarang tengok sendiri kat official website Jackie Chan. Nothing rumor pasal Jackie Chan dead ok. So, siapa yang buat cerita ni.? Kasi gempak betullah. Visit Jackie Chan's website : http://jackiechan.com/

7 comments:

Tuan Penasihat said...

ooooo...
ingat betul-betul tadi.

s h e e said...

adoila...gempak je...ingat bebetol td...da cuak da...huhuh...suke jackie chan jgk... :)

Solihin Zubir said...

ceh.. wat saspen ja.. haha..

fiq. said...

tadi dengor berita kat hot fm..
fitnh je derang wat ni, tak patot langsung doa2 kan org meningal ni.

DOVE... said...

ish..beria-ia i nokk..
dah siap sedia nk nangis kot td..
haha.

´¯`·.¸¸.·♥ amirah liyana´¯`·.¸¸.·♥ said...

suspen2...

Cik Yana said...

Baru bace dalam paper. Dulu Miley Cyrus la mati. Hahaha~ Sampaikan sekarang susah nak percaya kalau selebriti pemes mati.

Entry terkini: LipIce Percuma Untuk Anda dan Kawan-Kawan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails