Tuesday, March 8, 2011

Hanya 4 Peratus Bayar Saman


Kecoh betul pasal saman sekarang ni. Dulu kerajaan kata last date bayar saman 1 Mac 2011. Then dilanjutkan 10 hari pada sesiapa yang belum menjelaskan saman mereka. Haaaa, dari 1-6 Mac 4% je yang bayar saman.? Daripada 17.3 juta saman, 700,000 saman je yang dah dijelaskan. Sumber dari myMetro.

Nasib baik lah aku pemandu yang berhemah. So, takde saman melekat. Kalau ada ayah aku dah bising dulu. Check saman je penuh dari Shah Alam. Hahaha, nasib kali ni tak ada kan ayah.? Lepas ni siapa yang tak bayar saman tak tahulah pula apa tindakan kerajaan. Dengar-dengar kereta akan di BLACKLIST.??

5 comments:

munGe سلواني said...

owwwwwwwwwww

aimannajmy said...

setakat ni masih bersih dari saman..huhu!

P0polita said...

krajaan kena bg chance lg pada mereka2 yg kurang mampu.. pnjngkn lg tempoh ke.. kesian kdg2 ak tgok dey ols yg kene tu..huhuk~

♥ Ana Joe ♥ said...

huh..mmg pun.bese lah org m'sia kan..aritu punye suh krjaan lanjutkan tarikh saman..

tgok..aisehh

Pakcoh said...

Pihak perundangan dah jelaskan yang perintah membayar tak dikeluarkan oleh mahkamah. So, takyah bayar, tunggu diorang bawak pergi mahkamah je baru bayar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails