Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

BANNER BEN ASHAARI

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    Blogger lelaki beri pendapat memang sangat-sangat ikhlas dan kadang-kadang straight to the point. Ada kalanya ayat dorang ni makan dalam lagi-lagi kalau yang pandai bermain kata-kata.
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    Sebab diorang rasa kalau letak gambar ni POYO and JAMBU!! Mana yang rasa diri dia hensem je letak gambar. Lagi satu lelaki ni tak letak gambar diorang sebab kadang-kadang diorang taknak blogger lain tahu siapa sebenarnya AKU. Kira macam low profile lah. Ceh, jangan nak low profile sangatlah. Taknak letak gambar tapi kasi link facebook. Apa kes.? Hahaha..
  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    Rata-rata secara umum lelaki berblog sebab nak income. Jujur seh..most of rakan-rakan lelaki ku nak blogging because of income. Ahh, perempuan juge sama!! Opss..salah..Hehe..Tapi tak semua lah gila duit ada jugak yang berblog sebab, yeah aku suke merepek di blogger ini.
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    Eh, yeke.? Rasanya blogger perempuan lebih senang dapat follower kot lagi-lagi kalau blog diorang cerita pasal fashion, makeup and so on. Lagi banyak tips lagi orang suka masuk. Tapi lelaki yang mudah dapat ramai follower selalunya yang ada rupa. Blogging tak sampai 6 bulan follower dah cecah lebih 2K. Powerrr~
  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    Pergh..soalan ni jawapan dia patut diprivatekan. Tak boleh kasitahu. Hehehe tapi blogger tu mesti tahu. "YES, dia masuk blog aku hari-hari."
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    Lelaki terkenal dengan gaya. So, letak lah gambar-gambar korang berfashion. Lelaki gak terkenal dengan DLSR. So, letaklah tutorial edit gambar and gambar-gambar yang korang shoot dengan effect-effect yang dahsyat-dahsyat. 

    Ok, done..Nak join gak.? Masuk link ini : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

25 comments:

pearl jade said...

waa...details opinion ecah..hehe
ssh gak nk jwb soalan ni td..haha

jzly said...

erm.. jawapan 1dan6 jer kot yang setuju.. yang lain tu macam tak berapa nak setuju.. opss tapi boleh lah sebab ada alasan kan..

so.. teruskan berblog" ....

Fyqa said...

hihi,

best3..
suka baca pndpat org.

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

miss husna said...

wah..mmg superb la jwpan :)

solo molo said...
This comment has been removed by the author.
solo molo said...

salam ziarah dr segmen En Ben...

muhamad hanif said...

ahaha..byk pendapat nie ;)

singgah dari blog BEN ASHAARI ;)

Mr. Swift said...

Okey ni agak direct to the face. AHAHA.

*siap ah korang pempuan. :p

senyumSOYA said...

hheheh~ antara ya @ tidak~ =^^=

ecah said...

@Mr. Swift
ahaha, tercabar ke.?

DiDiE eLa said...

jalan2 sini dr semen abg ben..hee

nub said...

laki mentulih jaa sesedap hati. harhar

Cik Yana said...

No. 5 tu kan macam ada bau semacam je. Ehemm~ Siapa ye? Hahaha~

ecah said...

@Cik Yana
bau ape CY.?bau busuk.?bau wangi.?hehe

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

Saiful Amin said...

Jom register di www.youthster.tk . . . website sosial malaysia . .baru buka pada 7 Mac 2011 . . Admin masih dperlukan . . .

azie ismail said...

waa..............datang tgk pendapat....pendapat yg cool...xde marah2...hihi

Lady A said...

terbaek lah ecah ! hehehe

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

masing2 berhak beri pendapat!
jom baca pendapat saya jugak

Fuza Marquis said...

heyya!
ni first time I datang sini.
datangla blog I jugak! ehehi
*u peminat BA jugak ae?

shearasol said...

Haiii..

Jalan-jalan baca komen dari BA

Merah itu hipokrit

NiSha said...

salam santai dari blog abg ben..
aaahh tu dia mcm2 jawapan kita ble baca..
http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

akid said...

haha! tapi alamak aih.. nk beli dlsr takdo sen

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

aimannajmy said...

aku berblogging bukan kerna nama~ (ikut rentak lagu ramli sarip)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails