Thursday, February 17, 2011

Tatapan Gambar Sekitar Gathering Sahabat Blogger di Shah Alam


Aku rasa dah ramai sangat yang buat entry pasal gathering kat Shah Alam hari tu. Antara aktiviti kitorg :

  • ice breaking
  • berkayak
  • wall climbing
  • flying fox
  • sesi bergambar dan ber'Vblog'

Komen aku pasal gathering ni memang fun lah sebab even tak dapat nak bersembang dengan semua blogger, tapi ada aktiviti lain yang dapat dimuatkan untuk berhave fun. Aku punya aim bile datang gathering ni ialah aku nak kenal semua blogger yang hadir. Tapi malangnya, memori aku tak cukup kuatlah kawan-kawan. Mana yang aku dapat ingat, aku ingatlah. Tapi pompuan insyaallah aku ingat. Yang laki tak semua lah kecuali yang suke meng'upkan' diri. Hehehehe, btw fun ah. Moh usha gambar sekeliling.
Acong dan Aku
Faziera

Lunch bersama Joegrimjow




Mereka yang berkayak (Fad, Popo, Cik Munge, Akin, Acong)











Dengan berbekalkan student card aku, kitorang makan dapat diskaun 10%. Bro Framestone belanja makan. Sila jangan jelous.!!


27 comments:

Cik Yana said...

Wau! gi gathering. Kalau cik Yana sah-sah tak gi sebab cik Yana jenis pemalu dan senyap. Hahaha~ Kat belog je banyak cakap. Hahaha~

dyra said...

best nya !

P0polita said...

best la terbang tym gathering ni, nk terbang lg..
em btw, semat sngguh editanmu.. kekeke..

Mohd Fitri said...

ada jugak terselit dalam satu gambar. hehehe

KyêrulL said...

eerrrr cantiknya gambar yg diedit.. tolong ajar daku mcm mane.. :)

ecah said...

@KyêrulL
bisa2..tp bagaimana ya.?

kau kesah ke?? said...

syok nye!

Syafiq Rosli said...

haha..terbaik..

forever love said...

saya tengah bergosip masa tue...tettt

Bro Framestone said...

peh ade orang belanje makan ek

ecah said...

@Bro Framestone
aah..suke2..

Cekodok said...

kalo ajak gua.. gua sponsor cekodok... mantap beb

CahayaCintaIlahi said...

wah jeleshnyeeeeeeeeeeeeee... huhuhu
besh jew tengok.. ;)

Faziera said...

ecah, nanti nak gambar...and ko kena ajar aku edit gamba camne..tapi aku xde adobe photoshop...camne?huhu

ecah said...

@Faziera
lol..installah dulu..

Bos said...

wei...cantik la gambar2 ni..leh ajar cara edit tak cah??

ecah said...

@Bos
boleh..tp nntilah ecah wat tutorial..skg tgh malas2 la bos..ehehe

EmanCloud said...

best2! wah best blog ni suasananye haha

A'IM said...

cool..banyak aktiviti

misz FaTiN said...

seronok..seronok..yeay!!!
heee~~~~

Along Usop said...

aarrgghh!!...
argghhh!!!...

jeles gakkk!!!! hukkk!! =(

weheheh.. bile la along buleh join gthering cam korg.. hu..=p

Muhammadnuraizuddin said...

hihihi..nice weh..btw, memg fun abis..

HazHand said...

wahahhaha! ecah,ko x ajak pon!! tegur aku pon x!! arghhhhhhhhhhhhh!!!!

ecah said...

@HazHand
aku x pasan ko ar weh..ahahah..ko pon same x tegur aku..

mardeyna said...

tidakkk..!saya jeles okay..isk3..xpe2..next reunion mesti pergi..:D

HazHand said...

alah.da tegur pon,bukn nk lyan aku pon...hahahah

ecah said...

@HazHand
ahhh..tipu ko tegur..tipu..tipu.!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails