Saturday, February 5, 2011

Siapa Tahu Game SDO-X SUMMER PASSION.?

Makin melekat lah aku depan laptop. Kalau tak melayan SB dengan blogwalking aku main game. Main game.? Yeah, main game. Aku sekarang ni addicted main game SDO-X Summer Passion ni. Kalau korang nak tahu korang google jerk SDO okeh or takpun klik sini. Register je macam biasa. Haaa, kalau nak register amik yang express register tau jgn tekan button register warna hijau tu. Sebab ape nanti korang ada masalah nak login dekat game SDO ni. Game ni macam game O2 Jam oh.

Apa yang bestnya game ni.? Serious macam-macam ada. Really interesting. Nak tahu.?

  • Boleh pilih character sendiri
  • Boleh customize lagi 
  • Boleh beli barang-barang termasuk pakaian, accessories and macam-macam lah tapi kene kumpul duit dulu (G Point)
  • Boleh chat oh dalam game ni. Ajak je member-member korang main game ni then sambil main boleh sembang-sembang.
  • Ada banyak game mode dia contohnya lover mode, multi-player mode, battle mode, show time, drum key mode and banyak lagi lah.
  • Ada 2 server takat ni. Server.? Yeah, dia update semua lagu dalam server. Sebab tu lah banyak lagu yang updated tapi mostly banyak lagu Cina, Korea and Jepun. Tapi lagu melayu pun ada jugak macam lagu bunkface, kenapa, pop yeye dll.
  • Haa, lagi satu setiap yang korang main tu korang boleh save video dia. Mana lah tahu nak tengok balik ke lepas main.
ni time aku main lover mode
nickname aku (ecah_hye)
ni login page dia

Okey, tertarik tak.? Kalau tertarik pi lah main. Seronok and layan seh sebab character dia sangat cute and sangat comel tengok diorang menari. Lagi satu nak kasitau game ni online punyolah.! Cepat-cepat join pastu kasitau aku nickname korang. Boleh lah main dengan kawan-kawan blogger lak. Selain berSB kite berSDO. Hehhehe..

Entry berkait :



17 comments:

Khairul D'Arena said...

best sgt ke game ni?n ini on9 ke of9?or blh kedua duanya?budak laki ade main tak game ni?

ahfat said...

uyooooo

ecah said...

game ni on9 ler..bdk laki ade lah main..ramai gak..

Hendra Musonif said...

i lagi terer taw....hak hak hak

fami said...

huish. comey banget. hehe =)

nak main, tp connnection slow.. mana la larat... lalalaa

ecah said...

@Hendra Musonif
tak terer dah..aku lagi terer da skg.!

ecah said...

@fami
comel kan.?tahu xpe..nway, mmg connection slow xleh main..

Bos said...

server tu nak pilih yg mana ek?

ecah said...

@Bos
bos, ikot suke nak pilih yg mane..kalo da set ngn member nak main satu tempat kene roger awal2..server mne, channel brape n room mane..da register eh.?pe nickname.?hehehe

ChoCoLieTa said...

x reti nk men la ecah..hehe

ecah said...

@ChoCoLieTa
mule2 xreti..lame2 reti la..

Bos said...

@ecah

nick name= bos_baik

ecah said...

oke bos..kalau nak main roger di fb eh..

P0polita said...

cah..mse reg tu dia mtk NRIC.. nk bg bebetol pny ke?

sha olsen said...

hei macam mane nak register . ajarkan yee :D

Anonymous said...

Lau ada masa add le saya.. ign ~O_O~!

Anonymous said...

@ecah um,,,, nk dowllod games dye tekn pe um,,,,,,, x leh tekn warne hijau yg mne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails