Sunday, February 20, 2011

Perbezaan Blogger Dahulu dan Kini



"Aku berblogging untuk apa.?"
"Ke mana arah tuju aku sebenarnya.?"

sumber : uncle google

Blogger Dahulu Kala :

  • Blog dikenali dengan idea penulisan (handwriting)


Blogger Kini
  • Dengan Vblog dah boleh promosikan blog

Ok, itu je lah pendapat aku. Aku kasi perbezaan yang sikit ni untuk kita sama-sama fikirkan. Apa-apa pun CikguDahlia tetap jadi idola aku sepanjang aku hidup dalam dunia blogging.

24 comments:

amir aizat said...

mmg la,da moder n kan

Bos said...

sama la..cikgu dahlia..hehe..
blog pertama yang bos terpikat dan terlekat ialah justkhai.com
masa tu bos blom buat blog lagi..

~~su manje~~~ said...

em....
salam zirah dari blogger kini

ecah said...

@amir aizat
klo dr dulu leh je kot nak buat video tp nape skrg baru nak ber"Vlog".?
haaa..ni yg aku nak korang fikirkan..

Plain Jane said...

skang habeh modern. habes ketinggalan jugak nie. aisey..

gabanMorka said...

aku lagi suke written blog, video sekadar menguatkan entri.haha

muhdzahari said...

blog dulu penulisannya ada kualiti, value, sebab dulu belum ada iklan blog.

sekarang blog lebih untuk promosi dan dapat duit. :)

ecah said...

@muhdzahari
like ur comment.!

majinn said...

skrg byk copy paste.

P0polita said...

lg suke blog tulis2 drpd vlog.. sbb mls nk tggu buffering..hehe..

Zack Hazze said...

mendalam...smart...

Nazri_Hanafiah said...

ye ker.....ntah la

Cik Yana said...

Malas nak menaip buat Vlog je. Tapi tak semua suke view video sebab lambat load kan? Hehehe~

HazHand said...

hehehe,hazhand xde ke..? huhuh
jom kite due wat vlogging!! nak?

Aen said...
This comment has been removed by the author.
Tihara said...

blog tumbuh bagai cendawan

ecah said...

@HazHand
hehehe, kalau kite due buat jd kontroversi lak nnti..

ViNN said...

Aen said...
This post has been removed by the author.
--------------------------------------

ni mesti berbahasa kasar nih..hahah

ecah said...

@ViNN
ahahaha, bukan2 ade sbb yg lain meh..kan along.?kan.?

cik EPAL said...

video ni ada certain video yang lambat load. lama lama pon tutup terus kehkeh

nazirulhazwan~ said...

gua anti vblog, bullshit!

darkbatman said...

waaaaaaahhh.. bestnye dia ade idola.. aie nye idola? xtau sape.. kehkehkeh

ecah said...

@darkbatman
mesti ramai punye blogger lain yg nak jadikan aie idola..

Ain Zulaikha said...

nak buat VLOG agak malu pulak.. huhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails