Saturday, February 12, 2011

Mane Rupanya Pejabat Facebook


Sebagai student degree yang tengah amik Networking haruslah ada sedikit excited nak usha macam mane ropenye facebook punya office. Korang teruja tak.? Teruja tak.? Silalah teruja okey sebab aku nak kasi tunjuk satu blog ni. Penuh dengan gambar office  Facebook aka mukabuku (malay translation). Nak usha gambar kasi kepuasan di hati silalah ke blog Sy c anak kecil owner by Orkeed.

6 comments:

dyra said...

teruje jgk ni

~~su manje~~~ said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
nice office at facebook ..
salam ziarah malam minggu

ken said...

always creative :)

suhaiza said...

xda sape2 ke nak wt lwtan sambil blaja g opis pesbok ni...????hik3....

ecah said...

@suhaiza
kalau ade aku orang 1st yg nak join..nak amik signature mark..

Zyash said...

Menarik...nak terjah link tersebut..
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM
HEARTBEAT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails