Tuesday, February 8, 2011

Lepak Maple dan Karaoke Dengan Nisa Kay & Syafiq Rosli

Gambar dari BB Nisa (belakang tu Syafiq Rosli aka SR)

Korang ade.? 
Haaaa, korang takde kan.? 
Korang jealous kan.? 
Korang nak jugak kan.? 
Hehehehe

So, malam semalam satu suara dari SB melantangkan ayat sebegini rupa "terasa macam nak lepak s.alam lah malam ni". Haaa, macam ni lah bunyinya tapi aku tak hengat sangat sebab gila kau nak scroll carik balik entry Syafiq Rosli. Hohoho, short update dari aku. Nanti dorang dah up entry pasal lepakian kitorg kat maple aku up lagi satu entry ok. Ini kira lepak maple part 1 lah. Hehehe..

18 comments:

akmalhilmi said...

perghhhh
SR ada
ceyt
xajak
hahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

haaa suka2 :D

Syafiq Rosli said...

haha..thank eh..:)

Along Usop said...

humh!.. tu jer mampu cakap..

lalala.. =p

Bos said...

bos nak jugak !! @@

ViNN said...

mapleiii..

ingatkan maple ape ke tadik..

mardeyna said...

erk..saya jeles okay..:)

~~su manje~~~ said...

Salam...
Singgah pagi ..dengan membawa post terbaru di blog su manje...
Wah...sispandai karoke ek....
sis ambiklagu pe...???
ekekekkekekek buatla you-tube sis nyayi...
Oh ya...!!! su ade buat blog baru kalau ada kelapangan
jemputlah singgah kiranya..

thanks
From...
~~~SuManje....~~~

http://poemsumanje.blogspot.com/

Cik Tqah said...

hoho..mlm td ade post kt fb kann

munGe سلواني said...

WOW!

ChoCoLieTa said...

ecah...bile nk karok n lepak ngn aku plk?? huhu :)

Aen said...

pegi jugak ke?ahahha^^

Ain Zulaikha said...

untunglah boleh keluar rumah... T_T

ecah said...

@~~su manje~~~
xpndai nyanyi ler..bedal jerk..
waaaa, tahulah suke berpoem2 siap wat satu blog title pun poem..

ecah said...

@ChoCoLieTa
weh, bile weh.?set la waktu..

ecah said...

@Aen
aah, pegi gak..

CahayaCintaIlahi said...

wah2 tak ajak pung.. huhu
neway..jeles2 .. dpt jmpe nisa
huhu .. ;)

ecah said...

@CahayaCintaIlahi
xde pe nak dijeleskan naz..kua ngn dorg mcm kuar ngn kawan2 biase jugak..jom lepak lak naz..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails