Tuesday, February 1, 2011

Karnival Sukan FSKM UiTM Shah Alam


Akhirnya, berakhirlah sudah Karnival Sukan FSKM. Gara-gara karnival ni lah aku tak balik kampung awal. Kalau tak Jumaat lepas aku dah pulang. Aku join futsal. Kalah la wei. Tapi masuk sampai semi lah then bungkus gara-gara ujan lebat dan rakan-rakanku main pun sudah tidak boleh blah termasuklah aku. Hehhehe, walau macam mana pun aku enjoy giler ah. Tambah kenalan tu yang sonok sebab bukan program fakulti aku je yang masuk. Fakulti FSKM cawangan lain pun ada join. Antaranya, Pahang, Johor, Kelantan, Terengganu and Kampus Tapah. Err, ade lagi ke yang aku tak sebut.?


Paling seronok sebab kelab Nets (Data Comm and Networking) kebanyakannya yang join budak-budak part 6 termasuklah aku. So, kampus cawangan banyak hantar junior. Dari jauh "kak,kak,kak.." OMG.!! Dah tua rupenya aku. Rasa bangga, bongkak and takbur mulalah menghantui diri. Hahaha, xde maknenye semua tu. Best sembang and jumpe budak-budak cawangan lain. Memang semua happy go lucky. Lain kali jumpa lagi yer kawan-kawan. Mana yang aku sempat amik facebook korang ada masa aku add yer.

Sebelum main (muka baru bangun tidur)
Aku yang no 9 tu (fav no). Ni detik-detik jaringan gol pertama =)
Time malam kebudayaan and majlis penutup Karnival Sukan FSKM (makan time)
Wakil Nets (izney, ina and zabidi)
Bola Tampar lelaki dapat no 3 (kitorg tumpang populariti jerk)
Dressup aku malam kebudayaan (simple-simple aja)

21 comments:

nurul amira said...

saya msk badminton =)
hee xjmpe plak malam 2 an..haha

Cik Tqah said...

lol.. dak fskm uitm ke.. me senior.. br grad bln mei 2010 :P

ikeen said...

oit2...pic aku xde kan..da la sentap kempunan x dapat sepak bola...huhu..cedey aku

Mr H said...

FKSM ?? Saya FKPM.. haha.. nice blog..

ecah said...

@ikeen
xdek gambor yg ade gmbor ko..aku amik sume yg kt fb jerk..alololo, majuk dah cik lollipop kite ni..

misz FaTiN said...

kamu budak FSKM ke?.. saya budak FSG..huhu

ChoCoLieTa said...

ecah..aku rse hepy sgt dpt join men futsal ngn ko..len kali kte men lg k..ble la len kali 2 kan..:)

ViNN said...

nomot 9..hohoho

ahfat said...

uyooooo

ecah said...

@ChoCoLieTa
kite same2 hepi..

Bos said...

boleh tahaennnnn...!!! haha

MéuzAngelo™ XXIII said...

main futsal tuh.. mesti terrer nih..! huhu

ecah said...

@MéuzAngelo™ XXIII
x terel sangat ah..lepas gian jerk..

EmanCloud said...

sepakkkkkkkkkkkkkk! uyo style pic tu

c.i.k.a.m.i.e.a said...

sy FSKM tp Seri Iskandar ar.. hehe..
sat.. Seri Iskandar anta wakil x???

ecah said...

@c.i.k.a.m.i.e.a
seri iskandar x anta wakillah dear..nway ecah dulu dip di uitm seri iskandar juge..

Sophie Al-yahya said...

hehe..kawan sy yg menang tarian tu =)

kaizen said...

uitm byk leh la wat karnival sukan slalu....

HazHand said...

wah!! mmg suke main sukan eh??

ecah said...

@HazHand
aah, mmg suke bersukan..futsal and badminton wajib..

saya_arief said...

sadis nye xdapat join.
;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails